ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Більшість земельних питань сесії міськради не розглядались, так як мер Ратушняк знав, що це закінчиться скандалом

    18 мая 2024 суббота
    45 переглядів

    У п’ятницю, 29 вересня, під час засідання чергової сесії Ужгородської міської ради депутати вирішили не обговорювати питання про підвищення зарплатні мера міста Сергія Ратушняка з 2 до 7 тисяч гривень. Його вирішено розглянути на наступному засіданні.

    Натомість ужгородські депутати обговорили питання про перенесення пам’ятника Тарасу Шевченку (місце, яке звільниться, планують виділити для будівництва Нацбанку) та вперше, за час існування Ужгородської міської ради п’ятого скликання, на розгляд були винесені земельні питання, повідомив "ЗІКу" член фракції «Наша Україна» Олег Диба.

    «Фракція «Наша Україна» вважає, що питання про перенесення пам’ятника Тарасу Шевченку має бути винесене на громадське слухання, щоб його обговорили професіонали і всі ті, хто був причетний, до створення пам’ятки. Наразі питання залишається відкритим, – зауважив Олег Диба. – Питання щодо зарплати мера обговорюватиметься на іншому засіданні. А коли буде це інше засідання, наразі невідомо. Коли мер захоче – тоді й скличе».

    З-поміж земельних питань, за словами Диби, «мер вихопив і намагався просунути тільки три, які були вигідні для нього. Вони, на щастя, не пройшли, крім того, в якому йшлося про надання додаткової землі супермаркету «Велика кишеня». Ми наполягали, щоб закріпити територію магазину в межах тої, яка була. Проте Сергій Ратушняк жодного разу не дав можливості висловити свою думку депутатам фракції «Наша Україна», котрі входять до земельної комісії. Всі інші земельні питання мер не розглядав, бо знав, що то закінчиться скандалом, оскільки з багатьма земельними питаннями депутати не були ознайомлені».

    ***

    Нагадаємо, що сьогодні в Ужгороді о 14.00 у приміщенні vip-залу ресторану «Кактус» відбудеться прес-конференція депутатів Ужгородської міської ради — членів фракції «Наша Україна» з приводу останніх подій з життя обласного центру Закарпаття.

    Депутати прокоментують хід останньої сесії міськради та конфліктну ситуацію, що склалася.

    З журналістами зустрінуться депутати Ужгородської міської ради Олег Диба, Василь Равлик, Іштван Цап та інші.
    Ужгород: Роздача земель по-ратушняківськи!
    Ужгородський мер Ратушняк "благає" депутатів про підвищення власної заробітної плати — з 2-х до 7-ми тисяч гривень!
    В Ужгороді пам’ятник Кобзаря хочуть поставити на місці, де стояв ...Ленін!
    До острова в морі тупості хоче "припливти" НВК "Гранд", що силкується вижити в самому центрі "прогресивного" Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В этой публикации - одна существенная ошибка: Ратушняк всё-таки, хоть и минимальным количетвом голосов, протянул свои земельные вопросы

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Choc``es` res`,a choc`es` kuj.
    Vsjoravno poluc`is`..........