ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород, Лобачевського, 41: Тече дах, холодно, забиті каналізаційні виходи...

    04 мая 2024 суббота
    33 переглядів

    Такий "діагноз" цього будинку, що колись належав Машинобудівному заводу. Цей будинок у критичному стані вже давно, та люди терпіли. Втім останнім часом терпіти вже були не в змозі: почав протікати дах, від чого потерпали жителі верхнього поверху, а мешканці перших поверхів не знаходили порятунку від каналізаційних проблем.
    Із настанням холодів проблеми зросли: будинок не був підключений до тепломережі міста, і всі його мешканці змушені сидіти в холодних домівках.Тому люди зібрались і написали лист-звернення (під яким підписались мешканці 42 квартир) до уповноваженої особи фракції Соціалістичної партії України Сергія Олексіюка, в надії, що депутатська група зможе допомогти їм у вирішенні цих гарячих питань.

    За кілька днів депутати Ужгородської міської ради, члени фракції СПУ С.Олексіюк та С.Слободянюк підготували депутатський запит на основі вивченої проблеми 41-го будинку по вулиці Лобачевского. Депутати переконливо просять мера Віктора Погорєлова негайно доручити Головному управлінню міського господарства досконало вивчити питання та вжити першочергових заходів по підключенню будинку до міської тепломережі та приведенню в належний стан каналізаційних виходів, та при формуванні бюджету на наступний, 2006 рік передбачити кошти для ремонту даху цього будинку.
    "Збережіть наш будинок!" — про це волають мешканці будинку №45 по вул.Грушевського в Ужгороді
    Через бездушність працівників ЖРЕР-3 71-річна ужгородка-інвалід змушена переїжджати із власної квартири до рідні
    Юрій Фогел: Батареї просять тепла,
    або відверто про проблеми "Ужгородтеплокомуненерго"

    ЖРЕРи і народ не близнюки — звірі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору