ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: У вотчині Ратушняка-"Литвина" вирішили не голосувати ні за нього, ні за Балогу-"Ющенка". Лідер БЮТ – 39,5%

    20 мая 2024 понедельник
    25 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття, на відміну від усієї області, де більшість за підрахунками ЦВК отримав БНУНС, перемогу святкував БЮТ. За нього проголосувало 39,5% — 20 761 особа від загальної кількості мешканців Ужгорода, що прийшли на дільниці, – повідомила власкору ЗІКу член окружної виборчої комісії №66 Тетяна Козак.

    Вподобання решти жителів Ужгорода розділилися таким чином:

    БЮТ – 39,5% (20 761 особа)

    БНУНС – 19,9% (10 451);

    ПР – 16,3% (8 594);

    Блок Литвина – 9,2% (4 858);

    КПУ – 2,6% (1 349);

    СПУ – 1,7% (917).
    Ужгород: Прес-конференція голови міської "Батьківщини" Василя Гнатківа переноситься
    На Закарпатті за результатами екзіт-полу БЮТ – 40%, БНУНС – 29,3%, ПР – 12,5%, Блок Литвина – 5,6 %, СПУ – 5,2 %
    Закарпатський БЮТ звинуватив БНУНС в істерії
    Закарпаття: В Ужгороді відбулась прес-конференція представників виборчих штабів БЮТ, ПРУ та СПУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По подсчетам экспертов бют в Закарпатье на один голос потратил по самым минимальным подсчетам 150 долларов США. Например в Межгорском районе некто Шекета из бют начиная с июня начал выплачивать по 200 гривен пол району. Некто Любка тоже из бют в последнюю неделю был замечен в студенческих общежитиях и как сеятель раскидывал по 100 гривен! Вопрос конечно интересный что никто из наблюдателей не хочет замечать нарушений с подкупом избирателей! Но даже набранные голоса в Закарпатье бюту не помогут! Максимум полгода они здесь со своими прихвостнями!
    http://karkompra.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В заголовку неправильно розставлений акцент. Балога тут нідочого. Ужгород - вотчина Ратушняка. І 9,2% "народників" - рівень "довіри" до нього з боку ужгородців

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти не правий. Рейтинг місцевих лідерів та всеукраїнських партій хоч і корелюють, але прямої залежності немає. Асоціації Рата-Литвин в кілька раз менша ніж Балога-НСНУ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А де ваші політрусинські колдуни? Бо політрусинські експерти тупі як пробка. БЮТ набрав в Закарпатті 141 797 голосів. Це по $150 буде $21 269 550. І це самий мінімум. Брєд.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Асоціації Рата-Литвин в кілька раз менша ніж Балога-НСНУ" Що за дурня? Балога взагалі в Ужгород носа не сував. Тут рейтинг довіри-недовіри стосується передусім діючого мера. Так що правильно, що після першого мого комента заголовок хоча б підкоригували.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ні. Ти не зрозумів. Я не про конкретно ситуацію в Ужгороді. Думаю, якщо зробити опитування серед виключноелекорату Рати з питанням до якої партії відносить (належить, підтримує, асоціюється) Рата, то результат для твоїх заяв буде плачевний. З 2006 року Рата про Литвина взагалі мовчить. Навіть депутутала від Народного блоку Литвина в міськраді стали фракцією Народної партії. Рата ображався, коли на сесії говорили "Народний блок Литвина" (чув на власні уха).
    P.S. Щодо сував чи не сував :-))). Відкрий газету РІО. Будь який номер. Десь на перших двох сторінках ти обов*ячзково знайдеш статтю де чітко повязані поняття "Балога-Барва-Наша Україна".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прочитай тіж газети,де рата підтримуе Літвіна.Якщоб він мав авторитет в місті,як колись-до нього прислухались би.Це одна когорта-Черновець,Добкін,Рата та інши вони опустять Украіну нижче плінтуса.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    КАСАТЕЛЬНО БЮТА.ТО К СОЖАЛЕНИЮ НИКАКИХ ИЗМЕНЕНИЙ БЫТЬ В ЗАКАРПАТЬЕ НЕ МОЖЕТ.ТАК КАК ЮЛЯ СТАНЕТ ПРЕМЬЕРОМ И ПОВТОРИТСЯ СИТУАЦИЯ 2005 ГОДА, КОГДА ЕЙ ПРОСТО НЕКОГДА БЫЛО ЗАНИМАТЬСЯ РОДНОЙ ПАРТИЕЙ. И ЧИСТОК ПО ВСЕЙ ВЕРОЯТНОСТИ, КАК ПРЕДПОЛАГАЛОСЬ ЭКСПЕРТАМИ ДО ВЫБОРОВ. НЕ БУДЕТ В ЗАКАРПАТЬЕ. КАМЫША С СЕРБАЙЛОМ И ГНАТКОВЫМ ДОЛЖНЫ БЫЛИ ПОГНАТЬ ПОСЛЕ 10 ОКТЯБРЯ.НУ ЧТО ЖЕ - БУДЕМ ПОСМОТРЕТЬ, ХОТЯ ПРОГНОЗЕ В ЭТОМ КЛЮЧЕ ПЛАЧЕВНЫЕ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БЮТ набрал в Закарпатье 141 797 голосов. Т.е. потратил около $21 млн. В оранжевом поясе где юля лидирует ни один регион не дал такого маленького количества голосов. А с учетом того что был применен сетевой метод подкупа избирателей который с успехом применил Черновицкий в Киеве можно говорить что либо деньги воровались? Либо не тем и не так давались? Результат налицо. бют набрал меньше всего и в процентном и в абсолютном исчислении голосов!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И 21 лимон баксов юли не помогли против русинских ворожбитов!!!
    "...Анонсированная раньше на сегодня, 3 октября, пресс-конференция председателя Ужгородской городской организации партии «ВО «Батькивщина» Василия Гнаткива, которая должна была состояться 3 октября в Карпатском информационном агентстве, переносится из-за безотлагательной командировки руководителя парторганизации..." (с)
    http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p001.html
    Закарпатська область 141797 (28.85%)
    Івано-Франківська область 397326 (50.67%)
    Львівська область 752130 (50.38%)
    Волинська область 325709 (57.59%)
    Рівненська область 302552 (50.97%)
    Тернопільська область 342930 (51.57%)
    Хмельницька область 345808 (48.16%)
    Закарпатье единственная область из "оранжевого пояса" где Иулька не "победила", единственная область где % "при" ( из названного "пояса") минимальный-всего сожалеющих 28, 85%. И это при более 50% в областях где "галасовали" национально правильно свидомые"...
    http://karkompra.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Класну траву куриш! Одобряю! Рата точку підказав?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    про траву хорошо гоните))
    аффтар, пеши исчо))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    завжди тільки те і чуєш, що всі всім дають гроші, підкуповують. мені далеко за 18, на відміну від тих дітей, які не мають чим зайнятися і пишуть на форумі усеке, але жодного разу мені, як виборцю, не пропонували гроші і не казали за кого голосувати. до того ж, голосування проходить таємно, то де є гарантія, що шекета чи любка із бюту дадуть по 100 чи 200 гривень чи доларів і за цю політичну силу людина віддасть свій голос. отож, писаки, не говоріть дурниць. якби любка мав такі гроші (до речі, хто їх дає і кому звітуються? просвітіть, панове), то придбав би собі нормальний одяг і взуття. принаймні

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Скрисив бабло КАМИШ. Юля і справді велику суму виділила на Закарпаття, але з достовірних джерел знаю, що свалявець не використав і половку! Кстаті, перед самима виборами приїжжали пацани з центрального штаба БЮТ і робили спрос у КАМИША, де бабки, які ййому виділили на область??? Він їх скрисив і скоро буде отвєтка з Києва!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юля давно знає, яка ситуація на Закарпатті і хто тут "головний". В головному штабі БЮТ Закарпатська область була в одному списку з Луганською та Донецькою. І те, що Балога не віддасть Закарпаття, вони знали. Тому 29% голосів за БЮТ на Закарпатті в Києві вважають за успіх.
    А ті, хто говорить про якісь чистки, чи "скрисене" бабло просто не можуть змиритися з поразкою своїх партій на цих виборах.
    P.S. Усе керівництво БЮТ на Закрпатті отримало офіційну подяку за пророблену роботу від Юлі. Тому не пишіть дурниці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ВСЕ КТО ПРОГОЛОСОВАЛ ЗА ФРАКЦИЮ БЮТ НО НЕ ПОЛУЧИЛ ДЕНЬГИ МОГУТ ОБРАТИТЬСЯ В ОБЛАСТНУЮ ОРГАНИЗАЦИЮ В УЖГОРОДЕ. ПРИ СЕБЕ ИМЕТЬ ЛИБО ПЕНСИОННОЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ, ЛИБО СТУДЕНЧЕСКИЙ, ЛИБО ПАСПОРТ. ПОСЛЕДНИЙ ДЕНЬ ВЫПЛАТ ПОНЕДЕЛЬНИК!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...неа, неправда, нада в Сваляву чесать - камыш там на капусте сидит, а тут всего лишь шавки шарятся типа сербайла с лохом ваниным

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Придурки, ви не про ту капусту мову ведете Видать, в очах у вас позеленіло. Або жаби зелені скачуть під носом. Або зелені чоловічки... Кому що подобається.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не важно куда-важно что дают до сих пор!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Плохому (или проклятому русинскими ворожбитами) бюту в Закарпатье НСНУ мешает! :))))Пора подумать о вечном! или о ближнем о люстрации через которую пройдут в ближайшее время все бютовские очильники

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Осінь+трава=страшна колдовська сила!