ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська мерія Сергія Ратушняка заявляє про можливі провокації з боку міліції проти своїх працівників

    16 июня 2024 воскресенье
    26 переглядів

    Сьогодні, 11 червня, на офіційному сайті Ужгородської мерії з’явилось повідомлення про те, що нібито проти представників міськвиконкому міліція готує провокації. Зокрема стверджується, буцімто правоохоронці готують обшуки, під час яких не виключено підкидання наркотиків, зброї тощо.

    "Як повідомили доволі компетентні джерела в УМВС України в Закарпатській області, — сказано в повідомленні на сайті, — проти працівників Ужгородського міськвиконкому, керівників комунальних підприємств міста в надрах міліцейського відомства можливо готують низку провокацій. Вони будуть полягати в обшуках службових, або приватних приміщень з одночасним підкиданням компрометуючих речей та матеріалів. Така сама схема буде застосована в ході раптових обшуків службових та приватних автомобілів, де не виключено підкидання наркотичної сировини, зброї, тощо. Також заплановані та розроблені схеми провокації хабарів, які будуть «підставлятися» цим службовим особам», інформує ЗІК.

    ***

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", Генеральна прокуратура України поновила розслідування кримінальної справи, в які фігурує мер Ужгорода Сергій Ратушняк. Ще раніше, нині вже екс-керівник закарпатської міліції Віталій Максимов інформував пресу про порушення трьох КС за зловживання владою або службовим становищем (стаття 364 ч. 2 ККУ) щодо посадовців Ужгородської міської ради. Йдеться про «багатомільйонні порушення» в комунальній сфері міста, повідомляв Максимов.
    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода
    Закарпаття: Відновлено розслідування кримінальної справи, у якій фігурує міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк
    Закарпатская прокуратура завела против мэра Ужгорода Сергея Ратушняка несколько уголовных дел
    Закарпаття: Сьогодні головний обласний міліціянт Віталій Максимов заявив про багатомільйонні зловживання в комунальній сфері міста Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергію Миколайовичу! Багато людей, що слідкує за Вашою діяльністю як міського голови так і як політика думаю буде категорично проти використання Вами PR-технологій від яких вже смердить нафталіном. Переконаний, що з Вашим креативним підходом та неабиякою харизмою Ви порадуєте нас нестандартними кроками, що викликатимуть у нас єдине питання: "Де він купує таку траву?".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний Аноніме! Я траву не купую. Мені її завжди заносить до хати відомий фермер Гайовий! :-)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Точно знаю: біля залізничного переїзду у скверику одне дерево два місяці тому під час бурі вирвало з коренем. Воно ледь спирається на гілки іншого дерева, але ближчим часом таки впаде на тротуар. Можливо, будуть жертви. Всі будуть нарікати на працівників комунальних служб Ужгорода. А мерія розповсюдить повідомлення: Це провокація!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    С.Н. со своими мордобоями выглядит иногда весьма убого. Но без него в Ужгороде и Закарпатье была бы тоска и царство бесправия. Поэтому искренне желаю ему отбиться от новых "справедливых" обвинений.