ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відносно Івана Різака порушено ще одну кримінальну справу

    26 апреля 2024 пятница
    59 переглядів

    Прокуратурою Закарпатської області порушено ще одну кримінальну справу стосовно колишнього голови Закарпатської обласної державної адміністрації Івана Різака – за ознаками злочинів, передбачених ч. 3.ст. 365 та ч.2 ст. 294 КК України (перевищення влади або службових повноважень та організація масових заворушень).Як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі прокуратури Закарпатської області, підставами для порушення кримінальної справи стало те, що 13 листопада минулого року Іван Різак, працюючи на посаді голови ОДА, з метою перешкодити громадянам у здійснені ними передвиборчої агітації на користь кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка, умисно, явно виходячи за межі наданих йому прав і повноважень давав вказівки своїм радникам вчиняти масові заворушення. У свою чергу останні, за командою Різака, разом із озброєною групою близько ста чоловік, приїхали до м. Свалява, де у готелі «Комфорт» зупинилися студенти із ГО «ПОРА», які збиралися проводити передвиборчу агітацію за Віктора Ющенка. Вчинивши опір дюжині працівникам Свалявського РВ УМВС, молодики увірвалися у приміщення готелю. Застосовуючи вогнепальну та холодну зброю, вони жорстоко побили студентів, відібрали у них особисті речі та під дулом пістолетів, як заручників, завантажили у автобус, а потім вивезли молодь за межі міста.

    У результаті цього нападу 56 студентів отримали тілесні ушкодження різної важкості, було знищено та пошкоджено їх майно на загальну суму більше 26 тис.грн., інформує прес-службі обласної прокуратури.

    І.Шурма: «На Закарпатті йдуть політичні переслідування і репресії, апогеєм яких стало затримання Різака»
    Проти І.Різака порушено чергову, вже четверту, кримінальну справу?
    Закарпатська прокуратура звинувачує І.Різака у одержанні хабара "в особливо великому розмірі"
    Різак відкидає звинувачення у фальсифікаціі виборів мера Мукачево

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Різак буде сидіти стовідсотково! Але куди дивиться Прокуратура, чому до сих пір не в тюрмі такі як Варцаба, Русин, Слободанюк, Погорелов та інші бандити та зеки? Вони зобовязані постати перед судом!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цілком згодна з "ПОРОЮ"!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цілком згодна з "ПОРОЮ"!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щадея на нари!!! За вогнепальну зброю, хуліганку та ін....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мы ждем ,что скоро в эту групку прибудет и група преподавателел которые ходили вместо занятий на агитацию за бандитов.Это касается и тех, кто организовывал наклепницкие письма в Правозахист,а сейчас как нивчом небывало вырывает еще и должность в управлении кафедрами ,деканатами.На часе одозвать з должности проректора Сливку-который как серый генерал выполняет все указания бывшево ректора-самозванца.Давно погаваривается над тем что Ректор молчит только потому ,что ему купили квартиру СДЕПОвцы.Вот за это он и держит Сливку в администрации с правом подписи.Если это не так , так почему молчит ректор.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Безграмотный "Студент" - материал для манипуляции