ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Янукович: Виконувати укази Президента без підпису Прем'єра неможливо

    17 мая 2024 пятница
    28 переглядів

    Прем'єр-міністр Віктор Янукович наголошує, що виконувати укази Президента, під якими не стоять підписи Прем'єра та міністра-виконавця неможливо.

    І додає: має відбутися процес розмежування повноважень. Нагадаю, 21 вересня Кабмін повернув 7 указів Президета, наголошуючи на порушенні процедури їх оприлюденння. Після того Президент України Віктор Ющенко заявив, що укази глави держави набувають чинності після підписання та опублікування.

    Віктор Янукович, Прем'єр-міністр України:

    - Ми з вами будемо виконувати ті укази, які підписує Президент. Тобто ми виконавці. І без візування відповідного міністра, який буде виконувати той чи інший акт Президента, без візування Прем'єр-міністра, який буде в обличчі Прем'єра – це уряд, який буде виконувати ці рішення. Це також не можливо!

    В.Янукович також заявив, що Україна і Росія намагаються віднайти механізм, який дасть можливість зберегти нинішню ціну на російський газ до кінця року. І додав, що важливо затвердити ціну на паливо на найближчі 3 роки. За словами Прем'єра, уряд також має намір переглянути тарифи на житлово-комунальні послуги і знизити їх до оптимального рівня. Уряд запропонує чіткий механізм формування таких тарифів, щоб населення розуміло, коли і чому можуть дорожчати житлово-комунальні послуги.
    Янукович закликає міністрів ініціювати реформи і не вимагати більших повноважень
    Верховна Рада затвердила склад уряду прем’єр-міністра Віктора Януковича
    ВІКТОР ЯНУКОВИЧ — ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору