ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Єшкілєв: Епоха Леоніда Кучми – лікувальний сон для України

    17 мая 2024 пятница
    23 переглядів

    Епоха Леоніда Кучми – це блаженний посттравматичний сон для України. Відокремлення України від імперії стало травмою для молодої держави, тому їй було зроблено ін’єкції заспокійливої дії. Можливо, добре, що так трапилося. Це підготувало Україну до нової політичної, економічної, соціальної ситуації.

    Леонід КУЧМА.
    Леонід КУЧМА.

    Якби тоді Україну спіткали сьогоднішні політичні проблеми, то не виключено, що вона б розпалася як держава. Тому правління Кучми для нашої держави стало хорошим лікувальним сном. Про це сьогодні, 9 серпня, зазначив у коментарі ЗІКу, оцінюючи епоху правління екс-Президента України Леоніда Кучми, культуролог і політтехнолог Володимир Єшкілєв.

    За його словами, відмінність між епохами Кучми та Ющенка полягає у величині та ціні ставок в українській політиці: «За Кучми не було такої боротьби між різними фінансово-промисловими групами, як є зараз. Україна тоді у світі сприймалася як територія, закріплена за Росією. Тепер же Україна стала цікава світу, бо є великою транзитною державою, має значні ресурси».

    ***

    Сьогодні свій 69-й день народження святкує екс-Президент України Леонід Кучма.
    Леонід Кучма про оранжистів, коаліцію, Євросоюз, НАТО та істориків у лапках
    Кучма сотрудничает с Ужгородским госуниверситетом

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хто iз нинiшнiх щирих демократiв-антикучмiстiв не е "сином чи донькою" Кучми ? Навiть наш Гарант в перiод свого становлення з великою любовью в очах називав його своiм Батьком.