ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Захоплений терористами пасажирський літак звільнили в Ужгороді

    22 июня 2024 суббота
    29 переглядів

    На щастя, це було лише моделювання ситуації терористичного акту. Так сталося, що останнім часом наші краяни вже звикли до звісток про терористичні акти на різноманітних важливих об’єктах. І от зранку 18 квітня надійшло чергове подібне повідомлення: на території Ужгородського аеропорту група терористів захопила рейсовий літак “СААБ”, який повинен був прямувати за маршрутом Ужгород-Київ!

    На борту лайнера перебувало 22 пасажири та 4 члени екіпажу. Терористи висунули ряд вимог: виплатити їм мільйон доларів, звільнити з СІЗО їхніх спільників та забезпечити їм усім безперешкодний виліт за кордон. Якщо ні, то, мовляв, заручникам кінець...

    Отримавши тривожну інформацію про теракт, в обласному управлінні СБУ під егідою Антитерористичного центру зібралися представники УМВС, МНС, прикордонники та інші відповідні служби. У взаємодії з органами влади було вжито низку заходів для знешкодження зловмисників, яких затримали під час спільної операції спецпідрозділу СБУ “Альфа” та міліцейських “Беркута” й “Сокола”. Ніхто із заручників не постраждав.

    На щастя, усе описане вище - це лише моделювання ситуації терористичного акту. У такий спосіб відбулися навчання правоохоронців та інших відомств, тою чи іншою мірою причетних до боротьби з тероризмом, повідомили UA-reporter.com у ВЗГ УМВС у Закарпатській області.
    Терористами захоплено літак української авіакомпанії?
    Закарпаття: На Перечинському лісохімкомбінаті ліквідували "терористів"
    Антитерористичні навчання силових структур пройшли в Ужгороді
    АН-24 із 25 пасажирами "розбився", виконуючи рейс "Львів-Ужгород"...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору