ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці! Увага, переїзд!

    17 мая 2024 пятница
    33 переглядів

    Під опікою Ужгородської дирекції залізничних перевезень — 304 залізничні переїзди, серед них і з черговим та з сигналізацією — 68, тільки з сигналізацією — 236. Переїзд — місце перетину залізничних колій автотранспортом — дуже небезпечна точка за умов невиконання ПДР. До речі, у всіх дорожньо-транспортних пригодах винуватцями виявляються води автотранспорту. Нерідко ці ДТП стають причиною серйозних травм та загибелі людей — водіїв та їхніх пасажирів.

    3 метою зменшення аварійності на залізничних переїздах ще у 2003 році урядом України розроблена довготривала Державна програма забезпечення безпеки руху на автомобільних дорогах, вулицях міст та інших населених лунктів І залізничних переїздах на 2003-200? роки, якою передбачено основні напрями: капітальний ремонт та модернізація переїздів, обладнання їх шлагбаумами, які б перекривали всю ширину проїжджої частини дороги, ремонт та асфальтування підходів, застосування нових конструкцій, настилів, поліпшення видимості на переїздах, закриття переїздів, які мало використовуються.

    Щорічно у травні-червні із залученням місцевої виконавчої влади, органів ДАІ, дорожньо-експлуатаційних організацій проводиться комісійний огляд залізничних переїздів на предмет їх нормальної експлуатації. Проводяться також місячники з участю представників залізниці та ДАІ, служби безпеки руху автотранспорту під час перетину колії, виявляються порушники правил, які притягаються до відповідальності. Крім цього, на порушників оформляються матеріали, які передаються на розгляд ДАІ. Так, за 9 місяців ц.р. передано 377 таких матеріалів.

    Переїзди залишаються найбільш тривожними об'єктами залізничного транспорту, отож треба, нарешті, щоб водії збагнули: байдуже і легковажне ставлення до залізничних переїздів таїть у собі смертельну небезпеку.
    За півроку на залізниці загинуло 10 закарпатців
    На Закарпатті дизельпоїзд зіткнувся з "Аudi-100"
    "Сянки-Мукачево" - пожежа у потязі
    Закарпаття: Сьогодні на місці залізничного НП вирівнюватимуть мостоперехід

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору