ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська тіньова адміністрація "Батьківщини" з’явиться за місяць?

    18 мая 2024 суббота
    26 переглядів

    За словами голови Закарпатської облорганізації ВО "Батьківщина", нардепу від БЮТ Олександра Кеменяша, парторганізація готова сформувати тіньову адміністрацію впродовж місяця. "Ми вже навчились мобілізовувати свої зусилля в короткий термін", – зазначив він, коментуючи заяву лідера БЮТ Юлії Тимошенко щодо необхідності створення в Україні опозиційного уряду, повідомляє "ЗІК".Водночас заступник голови Закарпатської обласної ради, член фракції "Батьківщина", яка однак входить в облраді до коаліції за участі Партії регіонів, Михайло Мартин вважає подібні ініціативи Тимошенко чистим піаром: "На цьому її заява й завершиться. Це пусте "содраганіє воздуха". Не бачу ефективності і можливості створення такого уряду."

    ***

    Михайло Мартин раніше очолював облорганізацію партії "Батьківщина", однак після входження до широкої коаліції у раді разом з іншими співпартійцями був виключений з лав "Батьківщини". Зараз в Закарпатській обласній раді є дві фракції: БЮТ (опозиційна) та "Батьківщина" (член широкої коаліції).
    Закарпатська облрада: Фракція БЮТ зменшилась на одного члена, фракція "Батьківщина", навпаки, збільшилась
    Ужгородський БЮТ вільно почувається "під" Ратою-мером...
    Закарпатський БЮТ закликає Ющенка розпустити ...демократично обраний парламент
    І знову — про "керівні" колізії в закарпатській "Батьківщині"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мартин, звісно, чмо продажне, але тут він правий. Усі оці "тіньові кабміни", "тіньові адміністрації" - лише луна потуг центрального БЮТу, а конкретно Тимошенниці, зайвий раз вибитися з маргінесу і перебувати у людей на слуху. Ця шалена ще бажала би, аби держава (тобто всі громадяни) утримували її недороблений тіньовий кабмін на рівні справжнього. Так дійде до того, що кожна партія зробить свій кабмін, і їм усім треба буде платити, як справжнім міністрам. Жадоба до влади нездоланна!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатські бізнес-бютівці можуть сформувати не тіньову адміністрацію. а тіньовий бізнес. Це для них значно органічніше

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дешевий піар клоунів від безвихіддя. У Юльки все тріщить по швам, тому такі ось дурниці зявляються у голові нещасної жіночки! Чим би дитя не тішилось, тільки б не....