ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У Карпатах оголошено стан лавинонебезпеки!

    15 мая 2024 среда
    24 переглядів

    Сьогодні в другій половині дня та вночі по Закарпатській області та Ужгороду передбачаються сильний сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, снігові замети, посилення вітру до 15-20 м/с, на високогір’ї до 25-30 м/с. На дорогах ожеледиця.

    Окрім того, 18-20 січня в гірських районах Закарпатської області оголошується стан ЛАВИНОНЕБЕЗПЕКИ, повідомили "UA-reporter.com" у Центрі громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    З огляду на те, що по області передбачаються складні погодні умови Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців, особливо гірських районів, з проханням вжити всіх заходів безпеки аби не постраждати від негоди – прибрати або закріпити речі, які знаходяться на подвір’ї або балконі; відтранспортувати авта з-під ліній електропередач та сухих дерев, позачиняти вікна та по можливості захистити їх щільними віконницями, прибрати ліжка з-під вікон з великими шибками. Бажано відкласти нетермінові поїздки до припинення сильних снігопадів та без нагальної потреби не виходити з дому.

    Окреме прохання до всіх відвідувачів турбаз та відпочиваючих, суб’єктів підприємницької діяльності, які надають туристичні послуги - огляду на суттєве погіршення погодних умов, ГУ МНС України в Закарпатській області, закликає Вас відкласти свої відвідини гірських масивів та не здійснювати сходження в гори до нормалізації синоптичної ситуації.
    Закарпаття: Туристи, остерігайтеся снігових лавин!
    ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Сьогодні та завтра в гірських районах Закарпаття можливе сходження снігових лавин
    ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: У Карпатах тане сніг

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Найскорш гарно дякуємо автору за ту прекрасну фотографію.Це була відвага ,а заодно щастя, в такій близькості сфотографувати природнє диво.
    А тепер хай подивляться ті бюрократи від кого залежить створення гірської охоронної ,спасательної щоб всі зрозуміли- служби,на такому рівні як це мають всі країни світи . наприклад Словаки.