ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Від удару струму 24-річний рибалка загинув на місці

    18 мая 2024 суббота
    38 переглядів

    У вівторок 20-річний мешканець села Люта Великоберезнянського району Закарпаття на березі річки Лютянка виявив бездиханне тіло на чотири роки старшого хлопця. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила на тілі небіжчика лише незначні пошкодження обличчя.

    А далі з'ясували, що троє хлопців, серед яких був і покійний, вирішили порибалити. Але перед цим «зарядилися» спиртним. Метод риболовлі обрали простий - підключили електропровід до трубостійки Лютянської амбулаторїі і у такий спосіб глушили рибу. Під час нехитрого задуму одного з них смертельно уразив струм.

    Водночас, як інформують із ЦГЗ УМВС у Закарпатській області, лише 14 серпня в міліцію надійшло 92 повідомлення про скоєні злочини. Розкрили міліціонери 71 злочин, в тому числі 2 зґвалтування, 2 факти незаконного обігу наркотичних речовин, 2 крадіжки особистого майна.

    Водночас співробітники ДАІ за цей день затримали за порушення правил дорожнього руху, 468 водіїв, серед них 19 водіїв перебували у нетверезому стані, інформує "Фест".
    Закарпаття: На Ужгородщині вдруге відбувся чемпіонат із риболовлі між працівниками держустанов та сільрад
    Закарпатський рибалка виловив вибухову "рибину"
    Закарпаття:и Вночі на Мукачівщині затримали двох рибалок ...з Угорщини!
    На закарпатській р.Уж пропав рибалка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору