ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді люди специфічної зовнішності вийшли на мітинг, щоб подякували міліції

    16 червня 2024 неділя
    63 переглядів
    Учасники мітингу висловили свою солідарність із закарпатської міліцією

    В Ужгороді під стінами обласної державної адміністрації зібралося кілька десятків людей специфічної зовнішності. В руках вони тримали заздалегідь заготовлені плакати із написами подяки не кому-небудь, а - обласній міліції. А ще, з різного роду звинуваченням на адресу Віктора Балоги. Від камер журналістів, як стверджує Мukachevo.net, люди ховалися за плакатами.

    А охоче спілкувалися лише із заступником начальника УМВС України в Закарпатській області Іваном Гецко, який, попри те що мітинг тривав всього 20 – 25 хвилин вийшов до людей і подякував їм за підтримку.

    Як стверджують очевидці, люди, які вийшли нібито на підтримку правоохоронців були дуже специфічної зовнішності. Одягнені у спортивні костюми і більше нагадували не мітингарів, а проплачених тітушок. Учасники мітингу висловили свою солідарність із закарпатської міліцією. Більше того, заявили про готовність взяти до рук зброю (начебто офіційно зареєстровану як мисливську) і стати пліч-о-пліч з правоохоронцями наводити в область лад.

    За дивним збігом обставин, одразу після того як мітинг арі розійшлися на офіційному сайті обласної міліція з’явилася інформація про цей мітинг, який, як виявилося, називався «За мир та порядок»

    До слова, вчора на тому самому ж місці відбувся мітинг Правого Сектору, на який також прийшли люди подібної зовнішності, і ледь не спровокували бійку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я бы посмотрел на "зовнішність" автора этой статьи... думаю у него самого рожа специфичная раз он такое пишет.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    уныло там все