ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відлуння неосталіністських маразмів розбивають "Трибуну" без молотка, або Кому не подобається реальний розвиток соціалістичного руху О.Мороза на Закарпатті?

    06 мая 2024 понедельник
    31 переглядів

    Не можуть просто дивовижні хлопці та красиві дівчата без такого свята — когось взяти й знищити, щоб не заваджав їм думати, що вони думають істинно правильно. Через те й не змогли у недавньому вівторковому випуску свого чудового часопису не надрукувати таке собі чорне запитання під час обласної звітно-виборної конференції соціалістів Закарпаття про те, що їм, мовляв, болить, “що чисті ряди СоцПУ забруднила категорія осіб, вчинкам яких нема виправдання, Олексіюк, Слободянюк”…Може Оксана переплутатла зі Слободянюком свого боса Ратушняка? Його дві судимості? Бо про вчинки Слободянюка, “яким нема виправдання”, пані Кузьмінська-Нікольська, нічого невідомо.

    Олександр Мороз на такий недвозначний “стук” не погодився, а відповів по-філософськи вивіжено: “Сьогодні мало хто знає, що Сергій Слободянюк був членом нашої фракції у попередньому парламенті…”

    Вочевидь, Оксані прикро, що Слободянюк не бігав із фракції у фракці. аж 8 (?!?) разів як Ратушняк, а чесно весь період своєї роботи в парламенті працював у фракції Соцпартії.

    Та не дивно, бо поживною енергією для “Трибуни” є агресія. Вона ніколи не була конструктивом для нових хороших справ, а лише для руйнування.

    Та хіба вже не набридло руйнувати, а не зводити?

    Мабуть, ні.

    Бо “ломать — не строить”.

    Але все-таки дивно, що “Трибуна” розмовляла з О.Морозом тільки про Слободянюка, який є представником однієї з найголовніших сил — УСВА, що РЕАЛЬНО підтримують лідера соціалістів у нашій області. Мабуть, є в когось бажання зменшити успіхи СоцПУ на Закарпатті.

    Бог вам суддя…

    Але час усе розставить на свої місця. Хто прийшов із мечем — від меча й пукне.

    З іншого боку, Ратушняк через Оксану зачіпає Івана Ланьо, у якого на обліку в Свалявській райорганізації СоцПУ четверта частина всіх закарпатських соціалістів. Так кому не до вподоби, що Закарпатська СоцПУ з віртуальної перетворюється у реальну політичну силу?

    …Найхимерніше ж у всьому цьому те, що це устами Оксанки Нікольської сам нардеп Ратушняк ставить О.Морозу провокаційне питання. А з позиції авторки дуже ганебна обставина, що вона в “славетній” “Трибуні” самотужки відповідає замість лідера Соціалістичної партії України брудними словами пана Ратушняка.

    Такий нахабний волюнтаризм підкреслює можливіть того, що нині на Закарпатті під керівництвом Ратушняка може “пролетіти” на виборах і партія Литвина, як колись це вже було з “Громадою”. Тоді Рата взяв у Паші 500 тонн “зелених”, а партія “пролетіла”. тепер Лазар може повернутися в Україну і попросить віддати гроші… Подібне “кидалово” очікувало й партію “Єдність” київського мера Олександра Омельченка: ратушняк обіцяв “підім’яти під партію” на виборах усю область, а на ділі “Єдність” підтримало аж 0,76% від тих, хто взяв участь у голосуванні.

    Дивна і заздрість Ратушняка, що Слободянюка обрали на обласну конференцію соціалістів від Рахова, а не Ужгорода. “Афганський” рух має всеобласний характер і дивуватися тут нічого. “Афганців” Закарпаття в СоцПУ уже 500, на підході — ще тисяча. Очевидно, саме це і є предметом заздрості нардепа, який подібним авторитетом похвалитися не може (краще б подумав, аби його поважали хоча б на ужгородській Радванці!): у регіональних рядах партії Литвина-Ратушняка людей як кіт наплакав…

    До речі, ми чули, що “Трибуна” була заснована як газета, що мала б відстоювати соціалістичні принципи? Один час у “Трибуні” навіть працював колишній перший секретар обкому СоцПЦ Олександр Марченко. Це коли Ратушняк намагвся лягти під Мороза?! Та Мороз із політичними повіями, оксанко, угод не укладає!

    Петро Крученик.
    Олександр МОРОЗ: "Прохідний бар'єр у березні 2006 року, крім Соцпартії, подолають Партія регіонів, БЮТ, "НСНУ", Компартія. Можливо, у цьому переліку буде і Народна партія"
    Ужгород: Соціалісти Закарпаття переобрали Олексія Пристаю першим секретарем обкому СПУ
    В Ужгороді за участі О.Мороза проходить обласна конференція соціалістів Закарпаття
    На Закарпаття прилетів лідер СПУ Олександр Мороз

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Круто! Дали Рате по "чайнику"!