ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Випускники аспірантури Закарпатського держуніверситету першими в Україні дістали свідоцтва про закінчення навчання

    18 мая 2024 суббота
    37 переглядів

    Випускники аспірантури вітчизняних вищих навчальних закладів матимуть документ, що засвідчує їх наукову підготовку Таке рішення увалено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 листопада 1997 року №1260 «Про документи про освіту та вчені звання». Першими в історії України такі свідоцтва вже оіримали 9 випускників аспірантури Закарпатського державного уніерситету. Їх на вченій раді ЗакДУ вручив ректор університету Федір Ващук. Дотепер свідченням закінчення аспірантури науковцям слугувала тільки невеличка довідка, видана університетом та ще запис у трудовій книжці.

    Нове свідоцтво дає право випускникам продовжувати наукову діяльність в інших вітчизняних чи зарубіжних навчальних закладах і організаціях.

    Нині в аспірантурі Закарпатської о державного навчаються 89 аспірантів та пошукувачів заочної форми навчання. Вони виконують дисертаційні дослідження за 6 спеціальностями. А з новою року на базі вузу відкриють докторануру, повідомляє прес-служба ЗакДУ.

    Закарпатському державному університету — десять років!
    Закарпатський держуніверситет відзначив День юридичного факультету
    Підкарпатську Русь у Миколаєві представляли спудеї Закарпатського держуніверситету

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А в докторантуру ЗакДУ беруть тих, хто з "Документами" від Ващука? І дісерів не потрібно?
    В " зарубіжних навчальних закладах і організаціях" таких тільки і чекають!!!. Може їх разом з їх "знаменитим Ректором", як у відомому анекдоті, всіх разом, та в ті країни, або космос? Може тоді наука на Україні стане справжня?