ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-заступника голови Закарпатської ОДА звільнено під заставу 100 тисяч гривень

    15 июня 2024 суббота
    38 переглядів

    Прокуратура Закарпатської області звільнила під заставу 100 тис. гривень колишнього заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віктора Дядченка. «За Дядченка була внесено заставу сто тисяч і в середу він був звільнений з-під варти», - повідомили "Українським новинам" у прокуратурі Закарпатської області.

    Дядченко і колишній начальник Мукачівського міського відділу міліції Валерій Дерновий проходять в одній кримінальній справі, порушеній за частиною 3 статті 158 Кримінального кодексу «Неправомірне використання виборчих бюлетенів, фальсифікація виборчих документів або неправильний підрахунок голосів, або неправильне оголошення результатів виборів» і частини 2 статті 357 «Крадіжка, привласнення, здирство документів, штампів, печаток, оволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем».

    Нагадаємо, що група, в яку входили Дядченко і Дерновий, підозрюється в тому, що з метою приховування факту фальсифікації виборів, вкрала з приміщення Мукачівського міськвиконкому протоколи і виборчі бюлетені на виборах мера Мукачевого 18 квітня, які потім знищила. Дерновий був затриманий 17 квітня 2005 року, Дядченко - 26 квітня.
    У вихідні на Закарпатті збиратимуть підписи проти політрепресій
    Закарпатський апеляційний суд продовжив термін утримання під вартою Валерія Дернового та Віктора Дядченка до 17 жовтня
    Закарпаття: На 5 років засуджено колишнього голову дільничної виборчої комісії №32 м.Мукачева
    Возбуждено уголовное дело против советника экс-губернатора Закарпатья Ивана Чубирко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору