ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ігор Кріль про розпад помаранчевої коаліції та стабілізацію політичної ситуації в Україні

    18 мая 2024 суббота
    38 переглядів

    У понеділок, 17 липня, народний депутат України від Закарпаття Ігор Кріль провів свої перші зустрічі з виборцями в Іршаві та Сваляві. Серед іншого люди, природно, хотіли дізнатися про перебіг політичних подій у Верховній Раді, так би мовити, з перших уст.Ігор Іванович щиро зізнався, що тривалі коаліційні баталії не додали оптимізму, не раз йому також хотілося „грюкнути кулаком”, зробити різку заяву, однак розумів, що результату це не дасть. У політиці, як і в житті, слід виявляти мудрість і терпіння, щоб не застосовувати силу там, де цього можна не робити.

    Причина повторного розпаду помаранчевої коаліції, на думку народного депутата у тому, що в людей, які стояли на Майдані, і політиків були різні цілі. Українці вийшли на Майдан, щоб зупинити „бєспрєдел” і змусити владу рахуватися з їхніми потребами, політики ж мали на меті своє: БЮТ — посаду прем’єра, О.Мороз — політреформу, значна кількість іншіх „вождів”, як показало життя, теж переслідували меркантильні інтереси. Фактично зрада Майдану, про яку нині багато говорять, відбулася ще 2 роки назад. „Єдиний, кому можна довірити працювати далі — Віктор Ющенко”, — резюмував І.Кріль, додавши, що „нині наша держава розвивається у правильному напрямку, хоч а й з недоліками. А в Президента хватить сил і терпіння виконати те, що було обіцяно на Майдані”.

    Розчарування людей народний депутат пояснює тим, що під час революції багато хто створив з В.Ющенка кумира, гадали, що він за короткий час зробить в Україні чудо і всі заживуть заможно і щасливо. Та за рутинну щоденну працю заради цього ніхто братися не поспішав. Відтак почало наростати невдоволення і прийшло випробування у вигляді „біленького райського яблучка”. Вхопилися за нового кумира і... знову розчарування.

    Ігор Кріль переконаний, що лідери, які розділили Майдан, повинні понести за це політичну відповідальність, а життя все розставить на свої місця, тож нових виборів проводити не слід. Сенсацій, на думку народного депутата, вже не буде: „До кінця поточного тижня політичні баталії у парламенті завершаться. Нині є коаліція, буде сформовано уряд. Нехай він працює”. Зрештою Ігор Іванович закликав згадати соломонову мудрість „Все мине і це також”, та стратегічний курс України на Європу і європейські цінності змінено не буде, повідомила прес-служба Закарпатського НСНУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору