ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ужгородського ВАТ "ТУРБОГАЗ" — новий керівник

    18 мая 2024 суббота
    32 переглядів

    У відкритому акціонерному товаристві „Ужгородський завод ТУРБОГАЗ” відбулися кадрові зміни направлені на відродження роботи підприємства, у свій час флагмана промисловості обласного центру Закарпаття. Зокрема на місце старого директора – Володимира Миколайовича Харкуна, призначений спочатку в.о. директора, а на сьогодні директор Михайло Васильович Качур.Основними завданнями нове керівництво заводу бачить в найближчий рік відновити виробництво на базі існуючих потужностей, що дозволяє випускати конкурентну продукцію на ринки СНД та для потреб українського газового комплексу, а також покращити роботу з іноземними партнерами, НАК „Нафтогаз України”, провести сертифікацію продукції у відповідності до стандартів ISO 9001.

    Завод „Ужгородський ТУРБОГАЗ” ввійшов до холдингу підприємств машинобудування кампанії „АвтоКрАЗ”. Частина власності заводу – державна, вона перебуває в управлінні Фонду державного майна України.

    Біографічна довідка: КАЧУР Михайло Васильович, 1973 р.н., вища освіта (історична, економічна). Пройшов шлях на заводі від робітника до економіста, головного економіста, директора з 1990 року. Є депутатом Закарпатської обласної ради діючого 5-го скликання. Проживає в м. Ужгород. Попередня займана посада – головний економіст заводу.
    Як живеться сьогодні ужгородському "Турбогазу" — колишній гордості промисловості Закарпаття?
    Сьогодні в Ужгороді відбулися збори акціонерів ВАТ "Турбогаз"
    На торгах Украинской фондовой биржи - "Ужгородский турбогаз".
    Контрольный пакет ОАО "Ужгородский завод «Турбогаз" купило ЗАО «Укрэнергосбыт»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору