ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Зелений" ринок" (Ужгород): Мер-бізнесмен безжалісно ламає долі своїх виборців!

    11 мая 2024 суббота
    107 переглядів

    У ці хвилини на "Зеленому" ринку м.Ужгород наступило певне затишшя у "спецоперації" міської влади проти підприємців, яка, як повідомляв "UA-Reporter.com", розпочалася сьогодні вночі з блокування правоохоронцями під’їздів до ринку та намаганням завести на територію ринку машини з кранами для демонтажу будок, кіосків і павільйонів.

    В’їзд на ринок на вул Фединця з боку колишнього ресторану
    В’їзд на ринок на вул Фединця з боку колишнього ресторану "Червена ружа" (Фото із "Закарпат.info" зроблене вчора, у вівторок, 8 серпня).

    Щоправда, зустрівши шалений опір підприємців, що торгують на "Зеленому" ринку, та членів їх сімей, які навіть лягали під колеса автомобілів, комунальники та міліціонери тимчасово відступили.

    О 10.12 з прилеглих до ринку вулиць була відкликана спецтехніка, подекуди зникли автівки ДАІ, однак з’явились міліцейські "бобики", повнісінькі людьми у формі.

    ...Ось уже впродовж кількох тижнів щоночі на ринку чергують 40-50 підприємців. Торговці "Зеленого" ринку готові стояти до кінця, відстоюючи свої права, підтверджені цілою купою дозвільних документів.

    ***

    Які ж мотиви, якими послуговується міська влада (а якщо говорити відкрито — міський голова С.Ратушняк), вирішивши закрити даний комунальний ринок, розташований по вул.Фединця, та ще 2-х приватні — по вул.Бестужева та вул.Заньковецької?

    Офіційна причина — звільнити вул.Фединця від ринку, який функціонує наче б то незаконно, длля того, аби розвантажити автомобільних рух через пл.Корятовича.

    Неофіційних же, які називають у розмові базарники, значно більше. Зокрема, це, і плановане, мовляв, зведення мером-бізнесменом на вул. Фединця власного торгового комплексу в піку вже розпочатого аналогічного будівництва на місці колишньої стоянки таксі на пл.Корятовича одним із екс-соратників пана Ратушняка, до речі, також колишнім нардепом. Окрім того, багато говориться і про можливий продаж частини цієї вулиці бізнесменам з-поза меж області, зокрема києвським, ба, навіть, іноземцям! Адже на цьому — подейкують не без підстав! — можна добряче підзаробити!..

    А те, що без роботи залишаться не тільки близько 400 підприємців міста, не кажучи вже про їхніх дружин, чоловіків та дітей, — то це для нашого мера та його "команди" — це так, "мєлочі"! Сам Ратушняк взагалі ні в що ставить тих ужгородців, що торгують на цьому ринку, до речі, своїх виборців! Якби це було б не так, то сьогодні він не сказав би одному з торговців "Я тебе закопаю!", а ще раніше, під час зустрічі з ними у стінах міськвиконкому на їхнє запитання, куди їм діватися, — "Ідіть на біржу!"...

    ***

    Хочеться знову звернутися до керівників Закарпатської області, зокрема голови ОДА Олега Гаваші, його заступника, брата міністра-надзвичайника Івана Балоги, інших обласних чільників — коли ж, нарешті, вони почнуть діяти й зупинять "бєзпрєдєл", творимий в обласному центрі мером-бізнесменом, який у всіх своїх діях на перший план ставить свої бізнесові інтереси, безжально ламаючи долі інших людей?

    Клуб професійних журналістів Закарпаття.

    Фото праворуч — із сайту "Zakarpattya.net.ua":

    1. Головний міліціонер Ужгорода Василь Понзель проводить "профілактичну" бесіду з підприємцями.

    2. Міліція перегородила рух транспорту біля "Зеленого" ринку.
    СКАНДАЛ! Сьогодні вночі в Ужгороді Ратушняк почав розганяти "Зелений" базар!
    Ужгород: День "Х" для "Зеленого" ринку призначений міською владою на завтра?
    Ужгород: Мер Ратушняк свого рішення позакривати міські ринки не змінив
    В Ужгороді розганяють "Зелений базар" (Оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЛЮДИ!!! Зберіть необхідні документи, відео, де вас безжалісно били і виганяли (а ще кажуть хтось чинить опір владі....ага....коли на тебе йдуть сотні Беркутівців з дубинками...) і подавайте у всі можливі суди!!!!!! Просіть компенсацію мільйони гривень і не у облради, а у нашого ШАНОВНОГО Ратушняка!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    РАТУШНЯКА В ТЮРЬМУ!!! Невже йому мало того, що нахабно вкрав в людей аптеку (доречі, історична будівля), стадіон "Спартак" (що продав своєму побратиму за якісь мізерні 300 000 хоча справжня його ціна 5 мільйонів), молочарню (дн бідніші люди могли спокійно поїсти), ресторан "Червона Ружа" та багато багато іншого!!! Сволота.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Любое чудо - на три дня.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для Эмила. Я смотрю ты очень сильно волнуешся за своего патрона,наверное и сосешь у него когда тебе прикажут.Смотри что б потом не пришлось писать заяву в милицию когда тебя вычислят.А рату твого никто давно не боится.Пусть правит цыганами, они деиствительно его выбирали,права Соня.Я очень хорошо знаю ситуацию изнутри.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородець, ти часом не маєш клаптика землі по вулиці Фединця? Питання риторичне (дуже стиль впізнаваний).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так але кому в жеб підуть незаконні прибутки з центра.Чому ви всі так сліпі.!!!!аж слів немає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А в душе такое говно остается на всю жизнь.Желаю здоровья!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні, а яка різниця для пересічного мешканця міста, що кому в карман підуть прибутки від базара та її території? Ну, підуть гроші не до в жеб Х, а підуть вони до Y, чи ще когось. Для мене головне, щоб місто було чисте, по центру можна було спокійно проїхатись, або пройтись не в смітті по коліна, як тепер на базарі. Так що я на всі 100% ЗА закриття базару. А люди, які там торгують, мали б вже давно зрозуміти, що такі вуличні базари це вже позавчорашній день.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а яка різниця? місто й зараз також не отримує цих прибутків, отой самий Ринок-1 по звітності ледь животіє, сегіняшний. А так дійсно -- хоч дорога нормальна буде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    2ужгородець: ти дивись, майже одночасно ми написали один за суттю комент (мій -- 2Гав). тепер місцеві мюллери будуть підозрювати, що ми -- одна особа. Ги.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    аноніму: на жаль, не маю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усім дискутантам.Хлопці з дівчатами - базарам - крандець! Не сьогодні, завтра Янек заставить нас, пересічних, іти в магазини, які на відміну від базарів податки всеж таки не в ЖЕБ платять. Так що шукайте собі інше застосування!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хто сказав ,що його обрали.Він сам це зробив через комісіі маючи досвід.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Давно треба було забрати з вулиць це позорище.
    "Туристичний центр" з псами, смітниками і просроченими продуктами . Через 400 чоловік має псуватися вигляд міста і його репутація?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Взагалі центр міста треба закрити від автотранспорту.Центр маленький,можна пройти і пішки,а не іздити на авто.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата - це циганський барон, його обрала Радванка, хай там і газдує.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соня а ти часом не расистка????!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Давно нужно было розогнать эти очаги грязи и дизентирии в Ужгороде. Мер абсолютно прав! Через год ужгородцы скажут ему спасибо, за то что привел город в порядок!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нарешті через центр можна буде проїхати, а не пропхатися!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    справді такі ринки неприкрашають місто і недивно для когось тут рата правий. Інша справа методи вирішення цієї задачі, адже ітак зацьковані люди залишаються безроботи, хоть і тимчасово! Рата міг і безболісніше вирішити цю српаву, помилився!