ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Гра акторів Київського театру Івана Франка зачарувала театралів Закарпаття

    20 мая 2024 понедельник
    22 переглядів

    «Ужгородці гостинно прийняли провідних акторів Київського театру Івана Франка, таких овацій в обласному центрі не пам’ятають 1,5 останніх років, коли приїздив Киїський державний театр оперети», — сказав сьогодні голова неформального об’єднання митців та культурологів Закарпаття «Культурне братство» Олександр Гаврош про вчорашню виставу театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв», — «Швейк».

    З його слів, завдяки підтримці Адміністрації Президента України ціна квитка на виставу є символічною – всього 20 гривень.

    Сьогодні, 26 лютого, кияни покажуть в Ужгороді на сцені Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру п’єсу Джона Стейнбека «Про мишей і людей», у вівторок, 27 лютого, — італійську комедію «Синьйор з вищого світу», а в середу, 28 лютого, — першу українську рок-оперу Юрія Рибчинського та Геннадія Татарченка «Біла ворона», інформує "ЗІК".

    Ужгород: "Варшавська мелодія" з неперевершеною Адою Роговцевою — на сцені Закарпатського українського муздрамтеатру

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вчора дивилась "Швейка". Гра дійсно зачарувала зал. Було б добре, якби до нас привезли "Тев"є-молочника" театра Франка з Б.Ступкою в головній ролі.

    Жаль, що до нас так рідко приїздять дійсно великі актори сучасності :(