ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три найбільші проблеми Закарпаття — низький рівень життя, корупція в органах влади і злочинність

    19 мая 2024 воскресенье
    41 переглядів

    Загальнонаціональне опитування громадської думки про стан корупції в Україні проведене у січні-квітні 2007 року визначило, що найбільшою проблемою для жителів Закарпаття є низький рівень життя населення, на другому місці – корупція в органах влади, третя проблема – злочинність.

    Про це сьогодні під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповіла заступник директора проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» Любов Паливода.

    Загалом, по Україні схожі проблеми: низький рівень життя – на першому місці, на другому – злочинність, а на третьому – низька якість медичного обслуговування. Любов Паливода для прикладу назвала проблеми, які є найбільш серйозними для волинян, — це митний контроль, ДАІ та отримання медичних послуг; Рівне: ДАІ, отримання медичних послуг і міліція; Львів: отримання медичних послуг, керівництво вищих освітніх закладів, отримання державного житла.
    Закарпаття: Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактами численних порушень на Ужгородській митниці
    Закарпаття: Підводні "течії" сварки ужгородського мера Ратушняка та головного обласного міліціонера Максимова
    Закарпаття: Повернути зниклу ужгородську субвенцію в 21 млн.грн. — неможливо
    На Закарпатті викрито чиновницю, яка вимагала 5 тисяч доларів хабара

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору