ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П’ять сімей військовослужбовців Закарпаття отримають квартири у Мукачеві та Сваляві

    20 мая 2024 понедельник
    43 переглядів

    Під головуванням заступника Міністра оборони Володимира Бойка відбулося чергове засідання комісії з контролю за розподілом житла військового відомства.

    Цього разу на стіл експертів лягли оновлені таблиці, в яких поряд зі звичними графами з'явилися й додаткові: "N у черзі на визначену (маються на увазі 1-, 2- і 3-кімнатні) квартиру", "N у списках пільговиків" ті інші. У такий спосіб зроблено ще один крок до забезпечення прозорості роботи гарнізонних житлових комісій. Тепер логіка ухвалених ними рішень є цілком зрозумілою навіть людині, яка мало обізнана з військовим житловим законодавством та відповідною нормативною базою.

    Щодо останнього засідання контрольної комісії, то воно пройшло без будь-яких ускладнень. Її члени одностайно затвердили розподіл шести квартир для постійного проживання у Хмельницькому, п'яти - у Мукачеві та Сваляві (Мукачівський гарнізон) і по одній - у Славуті (Шепетівський гарнізон) та Старокостянтинові. Крім цього, відсвяткують новосілля двадцять військовослужбовців Мукачівського гарнізону. Їм розподілено службове житло.

    Єдине питання, яке комісія залишила без розгляду, це — "розслужеблення" квартири у м. Виноградові (Закарпатська область). Як зазначив головуючий на засіданні Володимир Бойко, зміна статусу житла - у виключній компетенції Міністра оборони України. Отож він і розставить усі крапки над "і" у конкретній ситуації.

    Руслан ТКАЧУК, газета "Народна Армія" 2007.09.08
    Черга на житло є, а ось надії — мало...
    Чи отримають цьогоріч житло в Ужгороді 24 сім’ї військовослужбовців?
    Кондомінімум покращить "квартирне питання" в Ужгороді?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору