ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Цьогоріч на Закарпатті зафіксовано вже 2 випадки незаконного перетину Держкордону України на мотодельтапланах

    19 мая 2024 воскресенье
    35 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-reporter.com", 9 вересня близько 20:00 на ділянці кордону прикордонної застави «Вилок» Мукачівського прикордонного загону від прикордонного наряду надійшла доповідь про рух невідомого літального апарату з Угорщини в Україну.

    Відразу після незаконного перетину державного кордону прикордонні наряди від застави «Вилок» та сусідньої "Бадалово" розпочали переслідування літального апарату по його траєкторії польоту, який рухався за маршрутом с.Пушкіно – с.Карачин Виноградівського району.

    Приблизно через годину на відстані 15 км від лінії державного кордону, прикордонники виявили в одному із подвірї с. Карачин літальний апарат та двох осіб, а саме одного гр. України та одного гр. Угорщини, які вже розбирали та ховали свій міні-літак в сараї, але не встигли. Біля міні-літака та на подвірї контрабанди або якихось її ознаків виявлено не було.

    Зараз двох затриманих та їх міні-літак доставлено на прикордонну заставу, повідомив прес-секретар Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк. Працівниками СБУ та прикордонної служби ведеться розбір та встановлення мети порушення державного кордону.

    В цьому році це вже другий випадок затримання мотодельтапланів на ділянці україно-угорського кордону Мукачівського прикордонного загону. В першому випадку, в червні ц.р., разом із дельтапланом було затримано 8 ящиків цигарок.
    Закарпаття: Угорець нахабно перетнув Дежкордон України на мотодельтаплані "Ікарус-С22"!
    Погранотрядам Закарпатья отдан приказ усилить наблюдение за воздушным пространством Украины
    На Закарпатті прикордонники України та Угорщини ловлять повітряного нелегала на легкому двомісному літаку біло-червоного кольору!
    Контрабандне Закарпаття: На заміну автівкам, човнам та коням приходять ...мотодельтаплани!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Один сбейте - больше летать не будут.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно, Кусі, летать – не ползать...