ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В’язні "Закарпаття" посіли третє місце в тюремних змаганнях з брейн-рингу в Івано-Франківську

    06 мая 2024 понедельник
    51 переглядів

    У Долинському виправному центрі N118 Івано-Франківська серед трьох чоловічих команд провели брейн-ринг. Такі змагання тут відбулися вперше.— Усе проходило у виховній кімнаті другого відділення, — розповідає начальник сектору соціальної роботи Ігор Костенко, 40 років. — Було 20 запитань, на які команди відповідали по черзі. Якщо відповіді не знала жодна, питали у глядачів. Так присуджували бали та визначали найрозумніших.

    В’язниця розташована за 20 км від Долини в лісовому масиві селища Тростянець. Це територія колишньої військової частини. Тут відбувають покарання 320 осіб. Сидять винні за злочини середньої тяжкості й ті, кому суд пом’якшив умови покарання до п’яти років позбавлення волі. Арештанти мають право виходити за межі закладу.

    — Учасникам брейн-рингу ми подарували зимові шапки, носки, комплекти білизни, цигарки, — говорить Костенко. — Для переможців був наказ про грошову винагороду по 25 гривень на чоловіка. Усього в командах було по шість осіб.

    Найкращий результат показали гравці з команди ”Буковель” — набрали дев’ять балів. Другим став ”Сокіл”, третє місце посіло ”Закарпаття”, пише "Газета по-українськи".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору