ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У січні ц.р. до Зведеного бюджету Закарпаття надійшло коштів на 42 відсотка менше, ніж у січні 2007-го року

    19 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    За оперативними даними ДПА в Закарпатській області, за січень 2008 року до Зведеного бюджету регіону надійшло платежів в сумі 107,5 млн. грн., що на 42,0 відсотка (на 31,8 млн. грн.) більше, ніж за січень минулого року.

    Збільшення надходжень досягнуто по всіх регіонах області. Найвищий відсоток приросту надходжень забезпечено Ужгородською МДПІ – у 2,1 раза, ДПІ у Іршавському районі – на 46,8 відсотка, ДПІ у Тячівському районі – на 41,4 відсотка, Воловецьким відділенням Свалявської МДПІ – на 38,0 відсотка, ДПІ у м. Ужгороді – на 36,2 відсотка.

    У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень до Зведеного бюджету області займає податок з доходів фізичних осіб та податок на додану вартість. Найвищого приросту надходжень досягнуто по сплаті податку з доходів фізичних осіб – 56,5 відсотка, податку на додану вартість – 53,7 відсотка, платі за ліцензії на певні види господарської діяльності – 50,9 відсотка, збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства – 31,8 відсотка, збору за спеціальне використання лісових ресурсів – 29,0 відсотка. Платникам податків на розрахункові рахунки відшкодовано 12,0 млн. грн. податку на додану вартість, що на 17,7 відсотка більше минулорічного періоду.

    Надходження до Державного бюджету склали 54,9 млн. грн., що більше відповідного періоду попереднього року на 39,7 відсотка (на 15,6 млн. грн.). Основними податками, які формують Державний бюджет, є податок на прибуток та податок на додану вартість. Питома вага цих двох платежів у загальній сумі надходжень до Державного бюджету склала 86,1 відсотка: податок на прибуток – 4,1%, ПДВ – 82,0%.

    У порівнянні з відповідним періодом попереднього року ПДВ зібрано більше на 15,7 млн. грн. або у 1,5 раза, фактично надійшло 45,0 млн. грн., виконання бюджетних призначень склало 126,2 відсотка.

    До Місцевих бюджетів сплачено податків і зборів в сумі 52,6 млн. грн., що на 36,1% (на 13,9 млн. грн.) більше, ніж за минулорічний період. Найбільша частка надходжень до місцевих бюджетів припадає на сплату податку з доходів фізичних осіб – 75,2 відсотка, повідомили у відділі економічного аналізу, прогнозування та організації роботи з великими платниками податків ДПА у Закарпатській області.
    Закарпаття серед регіонів-лідерів за темпами затвердження місцевих бюджетів
    На бюджетних бідах Закарпаття вчитиметься вся Україна
    Пріоритети бюджету-2008 Закарпатської області — це втілення соціальних ініціатив Президента України?
    Закарпатська облрада ухвалила крайовий бюджет на 2008 рік

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так менше чи бiльше ? Або "чукча" лише пише?