ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пожежа "погралася" з приватним будинком на Закарпатті. На щастя, обійшлося без жертв

    28 апреля 2024 воскресенье
    56 переглядів

    24 березня о 12:00 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Оноківці Ужгородського району. Пожежа завдала суттєвої шкоди будівлі, знищивши мансардний поверх, дах, міжповерхове перекриття та пошкодивши речі господарів. Причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при монтажу електромережі. Матеріальні збитки від вогню встановлюються. Загоряння ліквідовано ужгородським гарнізоном пожежної охорони.

    ***

    Загалом за минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 3 пожежі, прямі матеріальні збитки від яких склали 26 тисяч гривень. Вогонь пошкодив надвірну споруду, житловий будинок та автомобіль. Зафіксовано 3 неправдиві виклики оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникла третина всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень, несправних електромереж, від цієї причини виникла половина всіх загорянь минулого тижня.

    З початку року в нашому краї вже сталася 181 пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 80 тисяч гривень. На пожежах загинуло 16 людей, ще 9 було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 9 людей. У зв’язку із збільшенням кількості пожеж і загорянь, ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили UA-Reporter.com у Центрі пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.
    Рух транспорту на Закарпатті серйозно ускладнений через негоду. Ураганний вітер залишив населені пункти без світла. Ліквідація наслідків триває

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору