ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

БЮТ+"Литвиновці-ратушняківці"+Регіони: Коаліція в такій конфігурації створена сьогодні в Ужгородській міській раді

    30 апреля 2024 вторник
    44 переглядів

    Сьогоднішнє засідання сесії Ужгородської міськради не виправдало очікувань помаранчевих сил «Нашої України», СПУ та «Пори» щодо приєднання до них Блоку Юлії Тимошенко. Натомість неформально утворено іншу більшість — БЮТ+Народна фракція ("Литвиновці-ратушняківці")+Партія регіонів. У результаті такого голосування БЮТ отримав бюджетну і земельну комісії (першу очолила керівник міської податкової М.Бедида, другу — архітектор З.Шолтес), претензії на які бютівці висловлювали раніше, та трьох представників у виконкомі. Однак БЮТ позбувся секретаря, бо головуючий на сесії міський голова Сергій Ратушняк не поставив це питання на голосування. Як вважає заступник керівника фракції нашоукраїнців Олег Диба, мер протягне на цю посаду свою кандидатуру, повідомляє "ЗІК".

    За словами Олега Диби, за таких обставин «Наша Україна» та «Пора» переходять в опозицію. «Ми пропонували БЮТ демократичну коаліцію, він не пішов на таке об’єднання. Вочевидь, йому зручніше злитися з виконавчою владою, порушивши баланс двох гілок влади, і таким чином вирішувати усі питання», – прокоментував депутат.
    Ужгородська "Наша Україна" піде в опозицію?
    В Ужгороді розігрується новий сценарій "підминання" БЮТу під інтереси "колабораціоніста" Ратушняка?
    Головний "литвин" Закарпаття остаточно поставив великий і жирний хрест на своїй "народній" кар’єрі...
    Надзвичайна сесія Ужгородської міської ради задовільнила "апетити" мера Ратушняка та заявила про створення політичного "симбіозу" із БЮТ, Народного блоку Литвина та Партії регіонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Патріоту: задрав ти своїми проплаченими коментами. Може б ти не загаджував нет своїми екскрементами?...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Приємно та кумедно спостерігати, як помаранчеві шакали та гієни гризуться в звіринці під назвою "Рада", а мудрі синьо-білі та Рата їх, як дурників, обводять навколо пальця!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Почитайте бютівський прес-реліз про сесію на Шпениковому (ратушняківсько-бютівському) Ужгород.нет. Всцятися можна, як гарно "Ужгородська влада нарешті запрацювала" у форматі БЮТ-литвини-регіони! От тільки "Незважаючи на попередні домовленості з керівництвом фракції „Наша Україна”, жоден із депутатів цієї фракції не підтримав дані кандидатури" і "Дивним чином навіть це вкрай необхідне для ужгородців питання, не було підтримано депутатами з фракції „Наша Україна”. І це з цими доброзичливцями наївна "Наша Україна" хотіла "дружити" у міськраді?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мені дуже дивно, що обранці до міської рад насамперед розводять ужгородців, котрі очікують на злагоджену роботу, пане Дибо,а Ви тягнете всіх на дибу протистояння (балансу) а не співпраці заради городян. Не важливо хто робить роботу - Рата, Диба, Цірик, Чижмарь, чи Бобков; головне виправдати надії ужгородців на зміну влади як такової. А вже потім доводити свою професійність. Будьте морально чесними хоча би перед собою і за мету поставте добробут простих ужгородців до яких апелювали під час виборів!!!