ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На українсько-угорському кордоні затримали PORSCHE CAYENNE з перебитими номерами кузова

    17 мая 2024 пятница
    29 переглядів

    Автомобіль PORSCHE CAYENNE 2006 року випуску, який експерти оцінили у 326 тисяч гривень, затримали на Закарпатті. Цією машиною з українськими реєстраційними номерами через пункт пропуску "Тиса" намагався в’їхати 29-річний громадянин України.

    Під час прикордонно-митного оформлення з’ясувалося, що водій не має тимчасового талону та доручення на цей транспортний засіб.

    У пред’явленому свідоцтві про реєстрацію машини значилося, що її власником є киянин Сергій С. і автомобіль зареєстровано в одному з МРЕВ столиці України. Знервована поведінка чоловіка, який керував іномаркою під час контролю, спонукала співробітників пункту пропуску провести поглиблену перевірку.

    Під час вивчення машини у спеціальному боксі з’ясувалося, що це зовсім інший автомобіль ніж зазначений в документах PORSCHE CAYENNE. У номері кузова були стерті 5 цифр, а на їх місці кустарним способом було нанесено інші, це стало підставою для вилучення транспортного засобу, який незаконно намагалися ввезти до України.

    Варто сказати, що з січня по серпень цього року співробітниками Державної прикордонної служби України затримано понад 1100 транспортних засобів, з них з підробленими та недійсними документами більш як 210, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: На українсько-угорському кордоні затримали дві вантажівки з "лівими" меблями з Італії
    Михайло Порада: "Професійний рівень наших митників — серед кращих у Європі"
    З початку року через Чопську митницю прослідували 358,5 тисяч легкових транспортних засобів та 993 тисяч пасажирів
    На КПП "Ужгород" затримані 3 вантажівки, на яких в Україну везли 12 розукомплектованих автомобілів "КІА"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору