ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Проти львівских державних виконавців порушили кримінальну справу

    18 мая 2024 суббота
    21 переглядів

    Охоронну фірму, що нападала на «Провесінь» позбавили ліцензії а проти державних виконавців порушили кримінальну справу Міністерство внутрішніх справ України анулювало ліцензію приватного підприємства «Альфа-Л», працівники якого здійснювали силовий вхід на агрофірму «Провесінь» 15 березня 2008 року.

    У висновку Міністерства внутрішніх справ йдеться, що виявлено порушення статті 20 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності». А також на підставі надходження письмового звернення про порушення Ліцензіатом Ліцензійних умов комісіями ГУМВС України в м.Києві та ГУМВС України у Львівській області Міністерство внутрішніх справ провело позапланову перевірку ПП «Альфа-Л».

    У ході перевірки виявлено повторні порушення Ліцензійних умов. За результатами наказом МВС України від 03.04.2008 №162 «Альфі-Л» позбавлено ліцензії серії АВ №343079 від 30.05.2007 на право надання послуг, пов'язаних з охороною державної та іншої власності. Надання послуг з охорони громадян анульовано.

    Крім зазначеного, прокуратурою Львівської області за фактом перевищення повноважень працівниками Личаківського відділу Державної виконавчої служби Львівського міського управління 24.03.2008 порушено кримінальну справу №182-0270 за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) та ч.2. ст.206 (протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України.

    Довідка: За «АЛЬФА – Л» стоять такі відомі в рейдерських колах особистості, як брати Сидір і Герасим Кізіни (фірми ЗАТ «Інвестиційний консорціум «Вихор», адвокатська контора «Кізін, Чібісов і партнери»), Симон Герета (рейдерський реєстратор «ЗАТ «Народні Реєстри», що останні два роки здійснюють рейдерську атаку на ВАТ «Агрофірма «Провесінь».

    «Провесінь» атакують рейдери з Блоку Литвина

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору