ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ситуація на ринку пального в Закарпатті стабільна?

    17 мая 2024 пятница
    45 переглядів

    На Закарпатті ціни на пальне залишаються в межах, обумовлених в меморандумі між урядом і нафтотрейдерами, повідомила в.о. начальника Державної інспекції по контролю за цінами в Закарпатській області Ірина Степанюк.

    За її словами, рівень цін на пальне в регіоні відповідає середньому по Україні. Пані Степанюк також стверджує, що бензин і дизельне паливо в області знаходяться в достатній кількості і, наскільки їй відомо, черг на АЗС і продажу бензину по талонах немає.

    Директор ДП "Ужгороднафтопродукт" Віктор Трікур підтвердив інформацію про стабільність ситуації на обласному ринку пального. "Бензин в сховищах ніхто не притримує, він є в достатній кількості, тому талонної системи вводити не було потреби". Він також додав, що був тимчасовий дефіцит бензину марки А-76, проте проблема вирішена, цистерни з цим бензином вже в дорозі.

    У цілому шкала цін на пальне, за інформацією Держінспекції по контролю за цінами в Закарпатській області, повідомляє "КоммерсантЪ", виглядає так: дизельне паливо — 4,09 гривні, бензин марки А-76 — 4,22 гривні, А-80 — 4,22 гривні, А-92 — 4,45 гривні, А-95 — 4,70 гривні, А-98 — 5,08 гривні.
    В Ужгороде самая низкая цена на бензин А-95 — 4,45 грн.?
    В Ужгороді 98-й бензин продають за 5,05 грн.
    Мукачево: Біля газової АЗС до смерті забили 46-річного чоловіка...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору