ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У заповідниках Закарпаття виявлено численні екопорушення

    18 мая 2024 суббота
    27 переглядів

    Протягом липня цього року інспекторами відділу екологічного контролю раціонального використання, охорони біоресурсів та природно-заповідного фонду перевірено лісові господарства Закарпатської області щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства. В ході перевірок були виявлені численні порушення.

    Як свідчить проведений аналіз, найбільш поширеними є такі: пошкодження дерев до ступеня припинення росту, рубка не тих дерев, що зазначені в матеріалах відводу, знищення підросту і молодняку, заготівля деревини з порушенням технології їх проведення, що призводить до ерозії ґрунтів, не вивезення деревини з лісу в установлений термін, недоруб окремих дерев.

    По результатам перевірок за екологічні збитки, нанесені державі, сума нарахованих Інспекцією відшкодувань по держлісфондам становить: ДП “Берегівське ЛГ” – 1915,10 грн., ДП “Ужгородське ЛГ” – 962,00 грн., ДП “Ясінянське ЛМГ” –17499,89 грн., Карпатського біосферного заповідника – 3957,13 грн., Ужгородського військового лісництва – 2639,49 гривень. Крім того, за трелювання деревини гірськими потоками Інспекцією було призупинено виробничу діяльність Ужгородського військового лісництва. До адміністративної відповідальності притягнуто 27 посадових осіб, загальна сума накладених штрафів становить 1717 гривень, повідомили в Державній екологічній інспекції в Закарпатській області.
    Як продавати ліс?
    Василь КОМЕНДАР: Не даймо змарнувати півстолітню роботу!
    Моя міліція й ліс береже...
    З початку року співробітники податкової міліції виявили майже 30 фактів зловживань у лісогосподарському комплексі Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В армii /вибачаюсь,армii тепер нема, це ВIЙСЬКО /завжди залишалися тi тупаки, котрi не могли вивчити нiякоi нормальноi професii. В наш час вiйськовi не взмозi опанувати навiть вiйськову справу /iнакше для чого вони би намагалися якнайшвидше сховатися пiд спiдницю НАТО /. I ХТО це додумався цьому контингенту довiрити самостiйно газдувати у лiсi ? Трелювати деревину гiрськими потоками - до цього не додумаються навiть дебiли !