ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Якби вибори міського голови Ужгорода відбулися завтра

    19 мая 2024 воскресенье
    31 переглядів

    Щомісячне опитування жителів Ужгорода соціологами МГО „«Школа лідера» вже давно стало най-більш популярною новиною „«Репортера». Багато кому воно — як кістка в горлі. І яких тільки епітетів не прочитаєш у бік нашої організації і людей, з якими нас намагаються ототожнювати. Що ж, це тільки додає нам рейтингу і бажання далі працювати.

    Ще раз повідомляємо, що не маємо ніякого відношення ні до Балоги, ні до Слободянюка, ні до Погорєлова, ні до Ратушняка, ні до кого іншого, з ким нас пробують ув”язати.

    Але — до результатів опитування за тиждень, що минув, 1000 ужгородців мали можливість вибрати з переліку запропонованих прізвищ вірогідних кандидатів на посаду міського голови, або назвати свій варіант.

    Результативні відповіді - перед вами (в дужках – у порівнянні з минулим місяцем):

    Ратушняк С. – 15,8% (- 0,2%)

    Погорєлов В. – 11,4% (+ 0,3%)

    Слободянюк С. – 10,9%(+ 0,1%)

    Доктор О. – 9,0% (+ 0,1%)

    Чучка П. – 6,5% (- 0,2%)

    Каламуняк М. – 6,5% (+ 0,3%)

    Шуфрич Н. – 3,9% (-0,2%)

    Ващук Ф. – 3,5% (+0,2%)

    Мателешка О. – 2,8% (- 0,2%)

    Різак І. – 2,5% (- 0,4%)

    Кріль І. – 1,8% (+ 0,1%)

    Синишин А. – 1,7% (+ 0,1%)

    Чижмар Ю. – 1,9% (+ 0,6%)

    Панов А. – 1,4% (+ 0,2%)

    інші (менше 1,0%) - 1,3% (Русин В., Беляков Ю., Повхан Й., Яворський І.)

    не визначились – 20,0% опитаних.

    Як завжди, опитувалися різні по віку, статі та матеріальному становищу жителі у різних мікрорайонах міста Ужгорода, що мають право голосу.

    Центр соціологічних досліджень МГО „Школа лідера”.
    Якби вибори міського голови Ужгорода відбулися завтра...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Змушений був зняти два коментарі.Висловлюйте будь-які думки,але етично-без матюків!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Без коментарів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Україна потроху оживає. Це закономірний процес. Ужгород - не виключення. Проте, В. Погорелов проявив себе, як один із відверто найнеграмотних менеджерів економічного життя громади. Господарник він просто ніякий. Якщо вже говорити про наступного міського голову то краще найняти на цю роботу Мирославу Каламуняк. Економічні показники її підприємства, соціальна політика щодо працюючих на ньому та врешті - решт природнє прагнення до красивого й упорядкованого робочого місця навколо себе - це те, чого так бракує согодні нашому місту. Не обирати ж врешті знову цього неадикватного бандита "рату"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    хлопці, для того, щоб вас ще більше НЕ повязували із слободянюком, повісьте його логотип у верхньому правому углі репортера і намалюйте 100-процентну підтримку у своїх дослідженнях :))
    хоча і без цього з кожної вашої букви кукає не просто слободянюк, а ПЕЧЕНИЙ слободянюк!!! :))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Але ж хлопці, дійсно, навіщо лукавити щодо Слободенюка та Доктора. Або може ви опитуєте їх підлеглих???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці, ось уже тривалий час спостерігаю за вашими дослідженнями. Дивує постійний рост окремих політиків. Але ж кожному зростанню мають передувати якісь певні дії цієї людини. Ось, наприклад, Погорєлов відкрив Боздоський міст - все зрозуміло, чому його рейтинг піднявся. Слободянюк зводив афганців в кіно - теж начебто є пояснення зростанню. Але чому рейтинг Доктора зростає щомісяця я не усвідомлюю. Може ви поясните? І чому в цьому списку немає рейтингу Балоги і Гаваші? Чи їхній рейтинг настільки низький, що вони протрапили в число інших?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановна редакція сайту. Ви можете розповідати байки про свою незалежність комусь іншому, але тільки не вашим відвідувачам. Це ж просто смішно! Такі самі емоції викликають результати опитування "лідерів". Наскільки мені відомо, свого часу вони брались навчати PR журналістів-дипломників, хоча самі вони відповідної освіти не мають. Тому не викликають сумнівів і їхні "соціологічні" дослідження. Принаймні у мене

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не вірю жодному Вашому опитуванню-бо це все повна маячня.Жоден з цих псевдо-кандидатів не набрав би необхідної кількості голосів,якби вибори були справді чесними.А про Рату взагалі мови не повинно йти.Він вже один раз зрадив інтереси ужгородців,коли поміняв посаду мера на депутатський мандат.(Щеб-пак!Можна пику набити кому завгодно...)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хто би що там не казав, а майбутнім мером буде Рата. А якщо він комусь і набив пику то це пішло тільки на користь. А хто з ужгородців не хотів набити Маргіту, Слободу, Цапа, Піпаша та інш? Щодо рейтингу то незрозуміло що означає "1000 ужгородців мали можливість вибрати з переліку запропонованих прізвищ вірогідних кандидатів на посаду міського голови"? А якщо я буду голосувати за іншого кандидата, а його мені не запропонували в списку?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сашко. От набють тобі смачненько пику, тоді ходи і розказуй, як це тобі пішло на користь!!!! Баран блін....