ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Горять будинки, підприємства, автомобілі...

    06 мая 2024 понедельник
    29 переглядів

    За минулу добу на території Закарпаття виникло п’ять пожеж, економічні втрати від яких склали сорок три тисячі гривень. Вогонь пошкодив два житлових будинки, дві споруди господарського призначення та автомобіль. Зафіксовано один неправдивий виклик оперативно-рятувальної служби.

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у Головному управлінні МНС України в Закарпатській області, найбільш складна пожежна обстановка на сьогодні на Ужгородщині та у Свалявському районі, разом в цих адміністративних одиницях виникає сорок відсотків всіх пожеж. Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок порушень правил пожежної безпеки, пов’язаних з несправним пічним опаленням, від цієї причини стається сорок відсотків всіх загорянь.

    З початку року в нашому краї вже сталося тридцять дві пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали сто шістдесят три тисячі гривень. На пожежах загинуло дві людини, одну людину було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж та збільшенням кількості випадків травмування на них, Головне Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

    ***

    За минулу добу на території України зареєстровано 116 пожеж, на яких виявлені тіла 17 загиблих.

    Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, орієнтовні збитки від пожеж становлять 702 тис. грн., з яких 174 тис. грн., - прямі, передає «УНІАН».
    У Карпатах горів гірськолижний курорт
    Щоб не було нікому лиха від новорічного феєрверку...
    Закарпаття: пенсіонер згорів у ...власному ліжку!
    35-річний закарпатець отримав опіки на пожежі у гірському Синевирі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору