ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські пожежники готують додаткові заходи щодо загибелі людей на пожежах

    05 мая 2024 воскресенье
    25 переглядів

    Вчора вранці під час гасіння пожеж на Закарпатті були знайдені тіла двох людей.

    В Ужгороді, о 07:55, два відділення ужгородських рятувальників, гасячи вогонь в квартирі на одній з центральних вулиць, знайшли тіло 59-річного чоловіка, повідомили у Центрі громадських звязків Головного управління МНС України в Закарпатській області. З’ясувати причину смерті людини поки не вдалося – на місці працюють представники дослідної випробувальної лабораторії ГУ МНС України в Закарпатській області та правоохоронних органів.

    Саму пожежу виявили сусіди. Кімната, де був осередок пожежі, вигоріла майже повністю, а температура була настільки високою, що під її впливом від стін відділилася штукатурка.

    Очевидно чоловік під час сну інтуїтивно відчув небезпеку та намагався вийти із задимленої квартири. Однак висока концентрація отруйного оксиду вуглецю у кімнаті не дала йому це зробити, а сил в нього вистачило тільки на те, аби вийти з кімнати в коридор.

    Ще одна людина загинула в селі Тибава Свалявського району. Під час гасіння пожежі в приватному будинку, вогнеборці виявили тіло 65-річного господаря з великою раною на голові. Встановити її походження поки не вдалося. Відповідь на це питання дадуть працівники судової медичної експертизи.

    Наразі встановлюється і причина, через яку розпочалася пожежа у будинку самотнього тибавського пенсіонера. Поки працівники Свалявського Державного пожежного нагляду остаточно відкинули тільки так звану «електричну» версію появи полум’я.

    Тим часом у Головному управлінні МНС України в Закарпатській області готуються до запровадження так званих додаткових заходів щодо попередження пожеж, загибелі та травмування людей на них. Поки їх введуть на Ужгородщині та Мукачівщині – де сьогодні найбільш нестабільна обстановка з пожежами. Так, зокрема в обласному центрі Закарпаття за дванадцять січневих днів вогонь забрав життя двох людей.

    Спираючись на проведені власноруч дослідження, рятувальники сконцентрують свої зусилля на роботі з людьми передпенсійного та пенсійного віку, оскільки за останні п’ять років, саме серед людей цієї вікової категорії зросла кількість жертв вогню.
    Закарпаття: На автотрасі "Чоп-Київ" горів "Фольксваген-Вента"
    Горять будинки, підприємства, автомобілі...
    У Карпатах горів гірськолижний курорт
    Щоб не було нікому лиха від новорічного феєрверку...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору