ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські соціалісти відсвяткували Першотравень

    17 июня 2024 понедельник
    46 переглядів

    1-го травня у Боздошському парку обласного центру Закарпаття відбулася маївка, організована Ужгородським міським комітетом Соціалістичної партії України. Соціалісти разом із сім’ями милувалися природою, прибирали парк, відпочивали та обговорювали плани своєї організації на майбутнє.

    Організували святкування 1-го Травня керівники Ужгородської міської та районної організацій Олександр Болонкін та Юрій Машика. Зі слів першого секретаря Ужгородського міськкому СПУ О.Болонкіна, в організації робиться серйозний аналіз проведеної виборчої кампанії задля того, щоб гідно підготуватися до майбутніх президентських виборів.

    Суспільство, на думку О.Болонкіна, на цих виборах ще не було готове кардинально змінити своє життя — на краще! Перемогли з великими відсотками саме ті, які робили популістські заяви і щедро роздавали обіцянки. Невдовзі до людей, стверджує О.Болонкін, прийде розчарування.

    На переспективи розвитку Соціалістичної партіі О.Болонкін дивиться впевнено, так як вважає, що альтернативи програмі СПУ в Україні немає.
    У Закарпатській облраді комісію з питань охорони здоров'я очолив соціаліст
    Позачергова звітно-виборча конференція Ужгородської міської організації СПУ висловила недовіру бюро Закарпатського обкому партії
    ЗАЯВА Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України
    Заява Ужгородського міського комітету Соціалістичної партії України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору