ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: "Зелений" ринок в міліцейській облозі

    06 мая 2024 понедельник
    55 переглядів

    Сьогодні ситуація на так званому „Зеленому” ринку в Ужгороді в цілому не відрізняється від тої, що була вчора пообіді. Ринок не працює, міліція охороняє, влада все більше відривається від людей.

    Ніч пройшла без ексцесів, міліція й надалі охороняє територію довкола ринку, перегородивши прилеглі вулиці своїми автомобілями, підприємці ринку не припиняють блокування ключових в’їздів на територію базару, охороняючи їх від можливого проникнення спецтехніки.

    Паралельно люди наводять на ринку порядок, щоби зняти всі формальні зачіпки, котрі б дали можливість залежним від ужгородського мера структурам закрити ринок під тим чи іншим приводом.

    Суть вимог залишається незмінною: підприємці готові звільнити територію, яку займає КП „Ринок-1”, якщо тільки міська влада в особі Сергія Ратушняка запропонує їм якусь реальну альтернативу, а не викидатиме їх на вулицю, як непотріб, позбавивши законної можливості годувати свої сім’ї власною працею, повідомляє "Закарпаття online".

    ***

    Марія Синяк, продавець: ”Півроку тому нас зобов‘язали купити будки оці, люди заплатили свої гроші, від 3-ьох до 6-ти тисяч гривень. Люди позичали кредити в банку, люди закладували під ці кредити квартири, будинки, машини. Тепер півроку пройшло, нас виганяють.”

    Галина Бушко, приватний підприємець: «Мэр сказал, что его на работу не устраивал никто, и он нас не собирается устраивать. Говорит, меня на работу не устраивали. Он нам совсем ничего, никакой гарантии, никакой совсем».

    На підтримку вимог підприємців додає аргументів й адміністрація ринку — рішенння міського голови Ратушняка про його закриття вона називає незаконним.

    Андрій Орос, в.о. директора КП «Ринок-1»: «У нас есть договор аренды земли, который предоставлен решением сессии. Это решение принято предыдущей властью. Это решение принято на 7 лет. Разрешения у нас есть и рынок принят, сдан людям в эксплуатацию».

    ***

    Наразі підприємцям пропонують самотужки перебратися на сусідній базар, або освоїти новий ринок, збудований на місці колишнього цегельного заводу. Втім, у більшості підприємців грошей на переїзд – не має.
    Мер Ратушняк не бажає дотримуватися того, чого сам же й вимагав від попереднього голови м.Ужгород?
    "Зелений" ринок" (Ужгород): Мер-бізнесмен безжалісно ламає долі своїх виборців!
    СКАНДАЛ! Сьогодні вночі в Ужгороді Ратушняк почав розганяти "Зелений" базар!
    Ужгород: День "Х" для "Зеленого" ринку призначений міською владою на завтра?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Який Адилов, ти що, з Марса впав! Це КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО. І Рата, якби хотів, міг би за секунду навести там порядок. Але йому треба не кілька тіньових ринкових штук баксів в місяць, а цінна земля по вулиці Фединця і лояльність Матвійчука (депутата від партії Регіонів), який вже будує там свій торговий центр. А для торгового центру треба ще й стоянку. А тут базар, якісь там люди. Нахєр з пляжа, і вся розмова!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода не смеши!..."У підпримців ринку грошей немає" :0))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мені цікаво, який інтерес, чи звязок між власником цього сайту та Зеленим ринком. Несикрет, що при закритті ринку хтось , наприклад протеже ринку, навіки втратить стабільний дохід. Напевно бізнесмен політик, адже в сурових реаліях України саме представники цієї верстви населення мають і стабільні доходи (читай вище), і інформаційні ресурси(втому числі і цей сайт), а також беруть участь у кланових бізнес війнах (Рата і невідомий протеже зеленого ринку). а ми всі, хто підримує чи противник закриття ринку в їх цілях біомаса, яку можна за допомогою відверто зухвалих статей ua-reporter.com програмувати на свій лад. А дітька вам!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мусор в центрі міста НАДОЇВ і .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Через зелений ринок проходять мільони гривень, які багато років контролює банда Адилова разом з своїми холуями. Місто від діяльності ринка має лише одні проблеми на вирішення яких тратяться кошти ужгородців.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата ты конченныи пидар,если подписываешся "аноним" и вписываешь сюда Адилова.Ты же знаеш как все на самом деле."струча" и "лиса"тебе не помогут, когда придется отвечать за свои поступки