ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У бій ідуть одні дівчата!

    30 мая 2024 четверг
    47 переглядів

    В Ужгородському районі Закарпаття вперше відбулися змагання зі спортивного карате серед дівчат та хлопців.— Турнір відбувся в селі Оноківці. Нині спортивне карате, як вид спорту, — розповідає керівник Федерації бойових мистецтв Закарпаття В'ячеслав Стародуб, — розвивається в нашому краї надто активно. Тому що спортивне карате невдовзі ввійде, як олімпійський вид змагань. Зараз наша Федерація у цьому напрямку активно співпрацює з федераціями Чехії та Угорщини.

    Директор районної ДЮСШ Віктор Пребуш виділив для юних спортсменів медалі, кубки, цінні призи. А директор місцевої школи Марія Густі для проведення турніру надала місцевий спортзал.

    У турнірі взяли участь одна з Ужгородського району та три — з Ужгорода. А загалом, на татамі вийшло 35 юних спортсменів. Найвидовищними, звичайно, були бої між дівчатами за участю призера кубка України Анастасії Стародуб та переможців регіональних першостей. Чемпіоном турніру стале Юлія Чаварга, друга — Людмила Желіховська, третя — Тетяна Слободян (усі з Ужгородщини).

    Серед хлоп'ят чемпіоном став також представник нашо го району Мишко Пігош. А його колега Рома Петрушка виборов бронзову медаль. До речі Мишко займається спортивним карате всього три місяці, а вже виграв такий серйозний турнір.



    Пилип ОРЛИК, "Вісті Ужгородщини"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору