ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто із закарпатців поїде в вересні на "Карпатський вернісаж—2007"?

    17 мая 2024 пятница
    27 переглядів

    До 20 серпня триває прийом заявок на участь у третьому фестивалі народного прикладного мистецтва «Карпатський вернісаж», що відбудеться 8-9 вересня в місті Івано-Франківську, повідомили в Раді з туризму Карпатського регіону.За словами директора виконавчої дирекції Ради з туризму Карпатського регіону Наталі Гасюк, « це традиційно родинне свято української творчості спрямоване, в першу чергу, на підтримку діяльності народних майстрів України. Інше завдання фестивалю полягає у популяризації унікальних традицій та культури нашої держави серед мешканців та гостей Івано-Франківщини».

    У межах фестивалю заплановано представлення народних ремесел усієї України ( різьба по дереву, ткацтво, вишивка, писанкарство, гончарство, лозоплетіння, твори художнього мистецтва, ліжникарство -ЗІК). А також уроки народного промислу від учасників, акції та подарунки від спонсорів та організаторів, виставка-ярмарок робіт у обласному художньому музеї ( з 25 серпня –ЗІК), виступи художніх колективів, конкурс кращих робіт народних майстрів.

    До участі у фестивалі «Карпатський вернісаж» запрошуються народні майстри та умільці з усієї України. Уже зголосилися перші учасники з п’яти областей України.

    Організатори фестивалю — Регіональний туристично-інформаційний центр, АЕРІФ за підтримки Івано-Франківської облдержадміністрації та міської ради та Національної спілки майстрів мистецтв України, інформує ЗІК.
    Підготовка до фестивалю народного прикладного мистецтва "Карпатський Вернісаж" — у розпалі
    Закарпатські умільці поїдуть на "Карпатський вернісаж"
    У вересні в Івано-Франківську відбудеться Другий Фестиваль народного прикладного мистецтва "Карпатський Вернісаж"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору