ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підготовка до фестивалю народного прикладного мистецтва "Карпатський Вернісаж" — у розпалі

    15 июня 2024 суббота
    86 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", 9-10 вересня в Івано-Франківську відбудеться фестиваль народного прикладного мистецтва «Карпатський Вернісаж». Сьогодні активно триває підготовка до фестивалю. Станом на 4 серпня участь у фестивалі підтвердили 90 майстрів з 14 областей України, а саме Вінницької, Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької.

    Прийом заявок триває до 22 серпня 2006 року.

    Для усіх гостей та учасників фестивалю підготовані сюрпризи – розіграш вікендів в Карпатах, ознайомчий тур для представників ЗМІ по області, конкурс на кращі роботи серед майстрів, подарунки та акції для відвідувачів.

    Фестиваль підтримують ВАТ “Прикарпаттяобленерго”, туристичний комплекс “Буковель”, “Приватбанк”, готель “Водоспад” (м.Яремче), всеукраїнська газета для всієї родини “Порадниця”, ТзОВ “Пластпайп” та Фінансова компанія “Декра”.

    Генеральні Інтернет-партнери фестивалю — портали “Незабаром” та “Асінфо” (м. Харків).

    Прийматимуть учасників фестивалю готелі “Аускопрут” та “Надія”, туристичний комплекс “Прикарпаття” та мотель “Формула-1”.

    Не пропустіть свято краси, народної мудрості та творчості! Плануйте свою поїздку до столиці Прикарпаття у вересні вже сьогодні!

    Фестиваль працюватиме:

    9 вересня 2006 року – з 11.00 до 18.00

    10 вересня 2006 року – з 10.00 до 18.00

    В рамках фестивалю заплановані уроки народного промислу від учасників, виставка-ярмарок робіт у Івано-Франківському обласному художньому музеї, виступи художніх колективів.
    Закарпатські умільці поїдуть на "Карпатський вернісаж"
    У вересні в Івано-Франківську відбудеться Другий Фестиваль народного прикладного мистецтва "Карпатський Вернісаж"
    На "Карпатському вернісажі" — зорепад несподіванок

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору