ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатському держуніверситеті пройшла щорічна осіння спартакіада

    17 мая 2024 пятница
    31 переглядів

    Традиційно восени Закарпатський державний університет влаштовує свято спорту та здоров’я. Цьогорічний жовтень не став винятком. Переконатися у спритності та відмінній фізичній підготовці студентів і викладачів можна було минулого тижня у СК „Юність”. У спартакіаді взяли участь представники усіх інститутів та природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ. На кількох майданчиках одночасно проходили різні змагання: з армреслінгу, штовхання гирі, перетягування канату. Останнє особливо потішило вболівальників, повідомляє прес-служба ЗакДУ. Ніхто не сподівався, що поважній команді викладачів знадобиться всього кілька секунд для того, аби перетягти на свій бік енергійне студентство.

    А от перемога збірної команди викладачів ЗакДУ з волейболу ні для кого не стала сюрпризом. Вже кілька років поспіль досвідчені спортсмени-аматори із числа викладацького складу виривають перемогу у менш досвідчених, але амбітних студентів. І цього разу матч закінчився з рахунком 3:1 на користь професорів і доцентів.

    Ректор університету Федір Ващук особисто щороку бере участь у змаганнях. Він каже, що спортивному життю в ЗакДУ приділяється велика увага. І це засвідчують численні перемоги на різноманітних змаганнях. Особливою гордістю університету є чоловіча команда з волейболу, яка не так давно виграла чемпіонат і потрапила до Всеукраїнської вищої ліги.

    Ймовірно надалі спортивні успіхи ЗакДУ тільки примножуватимуться. Цього року в університеті створено нову кафедру фізкультури. Є ідеї щодо відкриття ряду секцій та гуртків. Тож незабаром у дипломі випускника ЗакДУ поряд з графою про отриману спеціальність можна буде дописувати: „спортивно підготовлений”.
    Волейболісти "Закарпаття-ЗакДУ" вийшли до наступного кола Кубка України серед чоловічих команд
    У Закарпатському держуніверситеті — шість інститутів!
    ЗакДУ презентуватиме збірник робіт, в яких досліджується місце України в Європейському Союзі
    Студенти Закарпатського держуніверситету перемагають у всеукраїнських олімпіадах і конкурсах

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору