ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройшов чемпіонат Закарпаття з більярду серед людей з фізичними вадами

    15 июня 2024 суббота
    27 переглядів

    В Ужгороді проведено чемпіонат Закарпатської області з більярду серед інвалідів опорно-рухового апарату. У них, як розповів почесний майстер спорту СРСР Олег Кузнєцов, взяло участь 16 спортсменів з усіх куточків краю. До речі, такої кількості спортсменів-інвалідів ще не було на жодних турнірах з більярду. І це радує - не здаються духом інваліди!

    З фотоархіву
    З фотоархіву "UA-Reporter.com".

    Перше місце виборов молодий спортсмен Роберт Міндруль, попри те, що він займається більярдом усього два роки. Друге, як не дивно, — досвідчений більярдист 67-річний Анатолій Панасенко. Ну, ветеран, трохи засмутився. Але спорт є спорт: виграє сильніший.

    Та сюрпризи на цьому не завершились. Трете місце здобув взагалі безногий інвалід-спортсмен із Виноградова Володимир Задорожний. До речі, з цього міста прибула найчисельніша команда в складі чотирьох чоловік. Але без свого лідера Євгена Шнайдера.

    Серед "колясочників" перше місце здобув ужгородець Дмитро Шкріба. Друге — його земляк Іван Дідик, трете місце — студент Олександр Бондар. Турнір відбувся завдячуючи Закарпатському обласному відділенню «Інваспорт».

    А 30 листопада в Ужгороді з нагоди дня інвалідів відбудеться обласний турнір у чудовому спортзалі "Нео", більярдні столи якого інвалідам люб'язно представлять підприємці Олександр Нежур та Едуард Нодь. Між іншим, завдяки останньому інваліди можуть двічі на тиждень проводити свої тренування.

    Філіп ЖИРОШ, "Вісті Ужгородщини"
    Ужгород: До Дня інвалідів
    В Ужгороді проведено міський чемпіонат з російського більярду серед інвалідів
    В Ужгороді відбувся турнір з більярду серед інвалідів
    Упродовж 4-х днів обласному центрі Закарпаття проходив VIII чемпіонат України з більярду серед інвалідів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору