ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Гісем перемагає Сергія Ратушняка на виборах Ужгородського міського голови

    18 мая 2024 суббота
    121 переглядів

    Вперше за всю історію Ужгорода 26 березня 2006 року ужгородці мають шанс здобути собі заможне й стабільне майбутнє. У далекому 1994 році на піку алкогольного буму городяни підтримали С.М.Ратушняка. Розчарування людей у владі, яка тоді керувала містом, і роздача горілки з промовистою наклейкою "Рата" зробили свою справу — засліплені люди зробили "вибір".

    Після втечі Ратушняка за кордон у 1998 році на довиборах міського голови замість вибувшого Устич і Ратушняк продавили свою кандидатуру — Степана Сембера. За наступні роки Сембер настільки себе дискредитував в очах ужгородців, що Ратушняк, який був тоді на піку скандально-кримінальної слави, отримав у 2002 році безкровну перемогу на виборах мера. Щоправда, закидавши Ужгород 40 тисячами листівок із твердженнями, що він залишиться мером і в ніяку Верховну Раду не піде... А через два тижні він вже написав заяву (вдруге за 4 роки!), відмовившись від посади міського голови Ужгорода.

    Сьогодні ситуація змінилася. Люди розуміють, що подолати всі соціально-економічні негаразди можливо тільки за рахунок солідних інвестицій — насамперед у житлово-комунальне господарство, ну, і звісно, через поповнення бюджету.

    Вивести місто з кризи неможливо, тільки ностальгуючи за комуністичними часами або терміном, коли Ратушняк перебував на посаді міського голови. Це в минулому. Реальне сьогодення вимагає нових людей у владу й нових підходів до управління містом. Важко уявити Ратушняка у реаліях парламентсько-президентської країни, де потрібно домовлятися з Кабінетом Міністрів, бюджетним комітетом Верховної Ради, облвиконкомом та районною владою. А це долі людей, що мешкають у гуртожитках або аварійному житловому фонді, питання оздоровлення ветеранів війни та компенсацій і пільг. Нарешті, питання гуманітарної сфери.

    Та й навіщо ностальгувати за Ратушняком? Він те, що міг, зробив, а дещо не вдалося. Все, чим пишався Ратушняк, – завод по розливу горілки, «Сервіс-банк», створені для ромського населення 300 робочих місць, — пішло у небуття. Ратушняк 2002 року перереєстровує ринок на Краснодонців (СП «Спедітор») в Ужгородський район у с.Великі Лази... та не дає своїх депутатських субвенцій на очисні споруди в Ужгороді, на тепло, водопостачання. Фірми Сергія Миколайовича сплатили до бюджету Ужгорода 57000 грн..

    Володимир Гісем — успішний менеджер і виробничник. “Ужгородський коньячний завод” у 2005 році сплатив до бюджету 70 млн.грн., а це — половина бюджету м.Ужгород (150 млн.грн.). Тому, порівнюючи кандидатури Гісема і Ратушняка, ужгородці легко знаходять відповіді на запитання, хто виведе Ужгород з економічної і соціальної кризи, а людей — із зневіри.

    Якщо уявити собі потенціального інвестора, якому потрібно прийняти важливе рішення про інвестування десятків мільйонів доларів у виробництво в Ужгороді, то він насамперед подумає, а хто в місті голова і чи безпечно буде його бізнесу та грошам.

    Важко порівнювати кандидатів, а, можливо, й не потрібно, бо ділова репутація Володимира Гісема добре відома як на Україні, так і за її межами.

    Ініціатор створення єдиного закарпатського банку “Коопінвестбанк” та керівник підприємства, що має всесвітньо відому торгову марку ужгородського коньяку, — явно поза конкуренцією. З такою людиною працюватимуть і українські, і закордонні інвестори. А це запорука економічного відродження Ужгорода, нові робочі місця й висока заробітна плата. Як наслідок — фінансування по потребах медицини, освіти, культури.

    На понад сотні зустрічей Володимира Гісема з ужгородцями з’ясувалося, що Володимир Васильович знає біди й проблеми міста, а ужгородці довіряють саме йому своє становище на наступні 4 роки.



    Ветерани війни і праці, діти війни, пенсіонери Збройних сил і правоохоронних органів, чорнобильці — група підтримки Володимира Гісема.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Stattya govorit:"Вперше за всю історію Ужгорода 26 березня 2006 року ужгородці мають шанс здобути собі заможне й стабільне майбутнє."
    Ha-ha-ha ! Umru so smehu !!! K sozhaleniyu u nashego naroda etot "shans" uzhasno blizok k NULYU !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З ваших слів, Снайпере, я зрозуміла, що єдиний недолік кандидата у мери Мясковської - це її стать. Бо нема до чого доколупатися. До Вашого відома, вона "залізна леді". Якщо хтось із підлеглих не виконав те, що повинен, вона з-під землі дістане, і заставить зробити. На мою думку - це супер якість для мера міста, котре по вуха в болоті, час його почистити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мясковська-дійсно леді, яка сміло пішла в мери, бо чоловіки-імпотенти не справляються з владою. Пора жінкам дати владу, а не нудістам-злодіям

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гісем був би кращим мером ніж попередники, але і він завязаний в схеми безнесові, а тому і буде залежний від торгашів і бандитів. Жаль, що він раніше не став розкручуватися. Чи вистачить йому голосів?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цитую інформацію "У далекому 1994 році на піку алкогольного буму городяни підтримали С.М.Ратушняка. Розчарування людей у владі, яка тоді керувала містом, і роздача горілки з промовистою наклейкою "Рата" зробили свою справу — засліплені люди зробили "вибір".
    А тепер - стальна логіка...
    Гісем - директор коньячного заводу. Зрозуміло, що коньяк - напиток більш якісний і дорогий, ніж горілка...
    Висновок: Гісем кращий, ніж Ратушняк!
    Ратушняк споював закарпатців. Гісем їх лікує!
    Одним словом, повний абзац

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цитую дану новину: "У далекому 1994 році на піку алкогольного буму городяни підтримали С.М.Ратушняка. Розчарування людей у владі, яка тоді керувала містом, і роздача горілки з промовистою наклейкою "Рата" зробили свою справу — засліплені люди зробили "вибір".
    Цілком зрозуміло, що коньяк як напиток значно якісніший і дорожчий, ніж горілка.

    Логічний висновок: Гісем (директор коньячного заводу) значно кращий (дорожчий і якісніший) мер, ніж Ратушняк.
    Пішли би ви, соціалісти, у світле майбуття...
    Але самі, без нас. Як кажуть на закарпатті, ушиткі... Сучари ви продажні!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Патриот, ну і нафлудив же ти тут..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Rata prodaznyj - eto znajut wse, pro Gisema perwyj raz slyshu, no on mne ne nrawitsia uze tem, shto prakticheski wes tekst - eto oblivanije g... Raty, a ne kak w normalnom demokraticheskom obshestwe konkretnyje plany na budusheje.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Поздравляю Гисема с победой!!! :-)))). Пью за "Закарпатский" тебя коньяк!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За часів мера Ратушняка Ужгород втратив близько 70 платників податків, які перейшли в Ужгородський,Мукачевський,Перечинський та інш райони

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сколько админы ни вытирают мои сообщения, всё равно завод он украл, а сейчас и весь Ужгород решил схавать!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гісем Чесний пацан!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Vse chestnie uehali za granitsu, ostalisy odni vori i razboiniki !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Возьми у Раты пару таблеток,прийми и раслабься - Гисем будет мером

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Vasya, chto takoe "chestnyi" v tvoem ponyatii?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Возьми у Гиси бутылочку,прийми и розслабься - может поможет от разочарования,депресии но не от проиграшу, потомушто победит НЕ Гисем!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гисем хоть сберег коньячный завод, а что у Раты? Даже базар удержать не может. Ради своего база этот "бейсболист" бросил фракцию Ющенко и перебежал в регионы. Ради своего богатства много раз сдавал не только партии, но и своих друзей.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слушай Вася по моему дедушка Конь Ги Сем не пацан.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Володимир Гісем не св"тий, але це краще, що сьогодні балотується. В іншому разі мужики розпишуться в організаційній імпотенції. Тоді вже давайте ту бабу чи що...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сьогодні спостерігав "презентацію" кандидатів у мери... Одним словом ні Рата, ні Погорелов ні Гісем до людей не вийшли. А чого мовляв, виходити, і так проголосують?!А чи проголосують? Не зневажайте тих на кого сподіваєтесь. Бо може бути така несподіванка, що очі з подиву повилазять... Особливо якщо поряд з Погореловим будуть такі "кращі комунальники області", які втопили в болоті вже півміста.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Kogo bi ne pobedil na viborah, oni vsye ravno o narode, o demokratii, o gorode bespokoitsa ne budut....:-( Tolyko o sobstvennom karmane...