ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дитяче кафе "Бавка" відкривається в Ужгороді

    18 мая 2024 суббота
    19 переглядів

    У неділю, 23 липня, в Ужгороді на пл.Театральна відбудеться театралізоване театралізоване відкриття дитячого кафе "БАВКА".Як відомо, „БАВКА” – це ім’я Закарпатського обласного театру ляльок, а зараз й дитячого кафе при театрі. Відтепер проведення вихідного дня разом з усією сім’єю стане цікавішим та змістовнішим, адже кожної неділі на Театральній площі будуть виступати казкові персонажі, лялька Бавка, яку діти вже встигли полюбити, запросить їх відвідати виставу.

    Дитяче кафе „Бавка” порадує малечу великим асортиментом солодощів та смачних напоїв. Хіба можна встояти перед молочним коктейлем «Бавка» і не посмакувати фірмовими десертами!

    Дорослим пропонується кафе „Lavazza”, в якому смачна запашна кава, різноманітні напої та вишукані десерти.

    Сучасний дизайн кафе, виключний комфорт та культура обслуговування найкращим чином відповідають як центру нашого міста, так і приміщенню театру ляльок. Не випадково організацію цих закладів взяв на себе шаман напоїв, дипломований за кордоном бармен вільного стилю всім відомий «Шоні» - Шебештин Олександр. За його участі ужгородському бомонду були презентовані такі розважальні заклади як: «Луксор», «Меркурій», «Армаггедон», «5 Шутер», «Еіла денс – клуб» та ін.

    Отже, чекаємо на Вас у неділю, 23 липня о 12 годині. Смачна кава та цікавий відпочинок чекають на Вас!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору