ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородське "Закарпаття" здолало івано-франківський "Спартак" — 1:0

    26 апреля 2024 пятница
    26 переглядів

    Друга за кілька останніх днів зустріч географічних сусідів, яка знову відбулася у Доброгостові, принесла перемогу ужгородськом "Закарпаттю". Єдиний м'яч у цьому поєдинку у ворота недавніх партнерів провів Юрій Слабишев.

    Івано-франківський "Спартак" вочевидь відчуває брак сильних спаринг-партнерів. Наступним його суперником 9 лютого стане "Чорногора". Матч відбудеться на СТБ у Вістовій. Ще один контрольний поєдинок тренерський штаб "червоно-білих" планує на 13 число.

    У суботу, 4 лютого, "Спартак" і Закарпаття" вже зустрічалися. Ужгородці, якими керує колишній гравець "Спартака" Петро Кушлик, нині проводить тренувальний збір у Трускавці. Саме ця обставина й зумовила вибір місця проведення матчу. У Доброгостові є чудовий стадіон з критою трибуною і якісним газоном, який звела місцева птахофабрика.

    У першому таймі домінували закарпатці. Екс-форвард "Спартака" Юрій Слабишев, який тренується з "Закарпаттям", двічі виходив на побачення з голкіпером, але щоразу бив повз ворота, що стало приводом для жартів. Мовляв, не хоче засмучувати "своїх".

    По перерві Петро Кушлик додав до свого складу ще кілька гравців "основи". Проте спартаківці вирівняли гру, а в атаці, навіть, діяли гостріше за суперника. Однак гра завершилася без голів.
    ФК "Закарпаття" і рік великого футболу
    Крымчанин защищает ворота ужгородского "Закарпатья"
    У ФК "Закарпаття" — новий президент
    В списке возможных новичков ФК "Закарпатье" — более полутора десятка футболистов

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору