ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З Ужгорода стартував західний маршрут Всеукраїнської велоестафети "Спорт для всіх єднає Україну!"

    18 мая 2024 суббота
    28 переглядів

    Кілька хвилин тому в Ужгороді стартував один із трьох (Західний) маршрутів Всеукраїнської велоестафети "Спорт для всіх єднає Україну!". Згідно з положенням цього заходу, участь у веломарафоні беруть по 10 велосипедистів з кожної області та один керівник групи. Окрім того, в межах області до веломарафону може приєднатися кожен бажаючий. Загалом же офіційна кількість учасників сягне близько 300 осіб.

    Загальноукраїнський веломарафон відбувається у трьох напрямках – південному східному та західному. У східному та південному напрямках старт веломарафону відбудеться 1 вересня. Західний напрямок проходитиме за таким маршрутом: Закарпатська область – Чернівецька – Івано-Франківська – Тернопільська – Львівська – Волинська – Рівненська – Хмельницька – Вінницька – Житомирська – Київська. Фінішує веломарафон 9 вересня (у День працівника фізичної культури та спорту) в Києві на майдані Незалежності.

    Основна мета велоестафети – об`єднання усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя, залучення молоді та широких верств населення України до занять фізичною культурою та спортом.
    У четвер із Закарпаття стартує Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору