ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські пожежники врятували від знищення деревообробний цех у Берегові

    18 мая 2024 суббота
    24 переглядів

    6 серпня в закарпатському місті Берегові завдяки вмілим й своєчасним діям місцевих вогнеборців було врятовано від знищення столярний цех деревообробної дільниці, що належить місцевому 34-річному приватному підприємцю. Усього врятовано обладнання та іншого краму на суму 60 тисяч гривень.

    Повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу Берегова надійшло о 21 год. 18 хв. Через лічені хвилини чергова варта берегівських пожежників вже працювала на місці виклику. З огляду на складність пожежі для приборкання стихії залучалися й вогнеборці місцевої пожежної команди з села Вари. Професіоналам знадобилося трохи більше 20 хвилин, щоб розбурхану стихію взяти під повний контроль, не давши їй розповсюдитися на обладнання, яке знаходилося в приміщенні цеху, та на поруч розташований гараж.

    З огляду на те, що пожежу замітили досить пізно, коли вже вогонь пройшов етап максимального горіння, стихія встигла наробити чимало біди, знищивши покрівлю будівлі та дошки, які знаходилися на горищі, спричинивши прямі матеріальні збитки на суму 20 тис. грн.

    На думку фахівців пожежної справи, до вогняного лиха призвело коротке замкнення електрощита, повідомили з Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.
    Закарпаття: Минулого тижня сміттєзвалище горіло не тільки в Ужгороді, але й у Берегові
    Закарпаття: Блискавка спалила житловий будинок та травмувала жінку на гірській Рахівщині
    У закарпатському Мукачеві горіли "однорукі бандити", двоє людей — у лікарні
    Ужгород: Автомобіль начальника однієї з прикордонних застав Закарпаття підпалили навмисно?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору