ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

28-29 жовтня в Києві пройде перший чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате

    17 мая 2024 пятница
    33 переглядів

    Виконавчий комітет Міжнародної організації Кіокушин-кан Карате прийняв остаточне рішення про проведення Чемпіонату Європи в столиці України місті Києві 28-29 жовтня 2006 року. Вперше за багаторічну історію цього стилю контактного карате, який вважається одним із самих жорстких й видовищних, спортивна подія такого рівня пройде на Україні в Київському Палаці спорту.

    Рішення про проведення Чемпіонату Європи в Києві - відповідь Міжнародної Організації на зростаючий вплив Української Федерації з цього виду спорту. Не секрет, що українські бійці з кожним роком все активніше витісняють бійців інших країн з переможних місць різноманітних міжнародних змагань. Так, у квітні цього року український спортсмен Яковенко Євген на Відкритому чемпіонаті Японії один із всіх запрошених країн боровся у фіналі, де Україна в загальному заліку посіла 2 місце після Японії, і перемогла команди Росії, Америки, Кореї, Казахстану та інші.

    На чемпіонаті Європи в Києві виступлять бійці з більш ніж 20 країн Європи, СНД, Азії й Африки. Головною подією чемпіонату Європи стане сутичка спортсменів України і Росії - найбільш імовірних претендентів на перемогу.

    З огляду на важливість події, створений Організаційний комітет проведення Чемпіонату Європи в Києві. Його очолив Президет Федерації України, в минулому сам видатний спортсмен, майстер спорту України міжнародного класу, Заслужений тренер України Єрьоменко Едуард Анатолійович, якого на засіданні Міжнародної Організації Кіокушин-кан карате 2006 року у м. Токіо, Японія, призначено директором Європейської Федерації Кіокушин-кан Карате.

    ***

    Засновник стилю Кіокушин - майстер Масутацу Ояма, всесвітньо визнаний реформатор карате. Сьогодні у світі цим стилем захоплені більше 12 млн., а в нашій країні - більше 10 тис. спортсменів. В 2001 році керівник Міжнародної Організації Хацуо Рояма особисто вручив почесний чорний пояс (5-й дан) Президентові Російської Федерації В.В.Путіну.
    На Закарпатті добре знаються на японському бойовому мистецтві
    В Ужгороді змагатимуться каратисти з 6 країн світу
    В Ужгороді планують провести чемпіонат з карате

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору