ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Закарпаття-ЗакДУ" очолила турнірну таблицю вищої ліги України з волейболу

    17 мая 2024 пятница
    22 переглядів

    14-15 жовтня в Ужгороді у спорткомплексі “Юність” проходив XVI чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги. Вперше в історії України у цьому престижному змаганні взяла участь команда Закарпаття. Вона показала блискучі результати у перших двох турах та вже сьогодні очолила турнірну таблицю вищої ліги України. Команда “Закарпаття - ЗакДУ створена всього 3 роки тому, але вже змогла не тільки здобути перемогу на регіональних чемпіонатах, а й потрапити до вищої ліги України. Амбітні плани президента волейбольного клубу Федора Ващука щодо супер-ліги мають цілком реальну основу. Це підтвердили перемоги на перших чотирьох іграх Чемпіонату, в тому числі в Ужгороді, де закарпатські волейболісти виграли у київської команди “Аеропорт-Бориспіль” з рахунком 6:0. Враховуючи те, що суперник був справді сильний ( “Аеропорт – Бориспіль” кілька рік поспіль потрапляє до першої четвірки команд вищої ліги України), закарпатці мають усі шанси посісти місце лідерів.

    Один із засновників волейбольного клубу “Закарпаття ЗакДУ” та начальник команди Віктор Мартин розповідає:

    — “Закарпаття – ЗакДУ” – професійна волейбольна команда з перспективним майбутнім. Незаперечна перемога закарпатців над старожилами вищої ліги України - командою “Аеропорт – Бориспіль” практично вивела нас на лідерські позиції. Зараз ми входимо до п’ятірки кращих команд України і це дає шанси претендувати на участь у чемпіонаті супер - ліги. Звісно, боротьба буде нелегкою – найсильнішим суперником закарпатців стане команда волейболістів з Чернівців. Та якщо ми потрапимо до трійки переможців, це вже дасть змогу виходити на міжнародну арену.

    У тому, що професійності закарпатській команді не забракне, Віктор Мартин переконаний на 100%. Адже до складу учасників клубу “Закарпаття – ЗакДУ” входять чемпіони Європи і Світу, переможці численних волейбольних турнірів і престижних змагань, повідомляє прес-служба ЗакДУ.

    Блискучі успіхи клубу “Закарпаття - ЗакДУ” забезпечили високі позиції і волейбольній команді Закарпатського державного університету. Адже п’ятеро з її учасників є студентами ЗакДУ. До речі, одного з них, Андрія Куцмуса, днями визнано кращим гравцем команди.

    Ректор університету Федір Ващук, який водночас є президентом клубу “Закарпаття – ЗакДУ” каже, що його спортсмени вже подали заявку на участь в універсіаді з волейболу серед команд вищих навчальних закладів Європи. “Можливо, плани й амбіційні, але ми зробимо все, аби закарпатців знали і поважали у світі!” – наголосив ректор.
    Волейболісти "Закарпаття-ЗакДУ" вийшли до наступного кола Кубка України серед чоловічих команд
    У Закарпатському держуніверситеті пройшла щорічна осіння спартакіада
    Коледж ЗакДУ нокаутував навіть Ужгородський нацуніверситет!
    Ректор ЗакДУ захистить "Спартак" від зазіхань Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору