ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді змагатимуться поліцейські сусідніх країн

    18 мая 2024 суббота
    28 переглядів

    29 вересня ц.р. в Ужгороді заплановано провести міжнародні змагання серед поліцейських команд з бігу на 10 кілометрів. Сподіваємося, що наші міліціонери гідно представлять Закарпаття, тим більше, що професіоналів у нас вистачає....Як відомо, важко у навчанні — легко у бою. Цей вислів стосується і правоохоронців, покликаних захищати правопорядок у краї та боротися зі злочинністю. Отож різноманітні змагання зі спортивних багатоборств, котрі систематично проводять відповідні служби УМВС, є своєрідним іспитом на перевірку їх боєготовності.

    Днями в Ужгороді відбулися змагання на першість УМВС у Закарпатській області з багатоборства серед груп захоплення міськрайорганів, спецпідрозділів та окремих служб управління. У них взяли участь 17 міліцейських команд, 51 учасник. Стражі порядку змагалися у трьох видах:

    стрільба з ПМ-4, подолання смуги перешкод та рукопашний бій. Перше загальнокомандне місце по праву виборола команда РМОП "Беркут", котра перемогла з великим відривом, другими стали працівники підрозділу судової міліції "Грифон", що, до речі, у цьому турнірі стало справжньою сенсацією, на третьому - бійці спецпідрозділу "Сокіл" УБОЗ обласного УМВС.
    Закарпатські міліціонери побороли словаків та румунів ...на футбольному полі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору